• tawon produk

    tawon produk

  • extract Herb

    extract Herb

  • wêdakakêna Herb

    wêdakakêna Herb

  • wêdakakêna Organic

    wêdakakêna Organic

Welcome to Ningbo J & S botanics Inc., minangka diadegaké ing taun 1996, kita wis Supplier anjog saka Herb mbeber, Bee Products lan Supplies Food in China, produk sing biasane disetujoni dening certificate organik kosher lan ECOCERT. J & S botanics wis dirating minangka Ningbo Agricultural Anjog Enterprise wiwit 2009.

J & S botanics dumunung ing distrik Beilun, kutha Ningbo, iku banget trep kanggo loro segara lan transportasi tanah. kita pabrik lan R & D Center nutupi 2,400 hektar karo investasi saka $ 4.5 million.The instalasi fasilitas lan mili proses sing strictly kontrol miturut standar GMP. output taunan kita extract Herb nganti 1000MT, isine 100 produk, kita banget ing riset produk anyar.

Read More

Products Bintang

Baru

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck