Babagan awake dhewe

Welcome to Ningbo J & S botanics Inc., minangka diadegaké ing taun 1996, kita wis Supplier anjog saka Herb mbeber, Bee Products lan Supplies Food in China, produk sing biasane disetujoni dening certificate organik kosher lan ECOCERT. J & S botanics wis dirating minangka Ningbo Agricultural Anjog Enterprise wiwit 2009.

J & S botanics dumunung ing distrik Beilun, kutha Ningbo, iku banget trep kanggo loro segara lan transportasi tanah. kita pabrik lan R & D Center nutupi 2,400 hektar karo investasi saka $ 4.5 million.The instalasi fasilitas lan mili proses sing strictly kontrol miturut standar GMP. output taunan kita extract Herb nganti 1000MT, isine 100 produk, kita banget ing riset produk anyar.

 

Kanggo mesthekake lan Optimization kanggo Techniques Manufaktur lan ngramut kegiatan alam produk kita, J & S botanics dipunginaaken Doctor PARIDE saka Italia, kang ndadékaké peneliti klompok awake dhewe melu ing nganyari Techniques kabeh wektu. Saiki J & S botanics wis diduweni luwih saka 7 paten lan saperangan teknologi khusus ing tingkat anjog donya. Iki Techniques majeng kita kanggo njaga stabilitas produksi, nambah efficiency apa lan nggawa mudhun biaya, Akibate maksimal keuntungan kanggo kita pelanggan.

Saklawasé kabeh produk kita kanggo kaca. pasar utama kita nyakup negara-negara Asia Tenggara, Tengah-Timur, Spanyol, Jerman, Prancis, Swiss, Jepang, Amerika Serikat, Australia, Afrika Kidul lan wilayah Taiwan. Pangarep-arep kanggo netepake kerjasama Tern dawa karo sampeyan, yen sampeyan duwe priksaan sembarang, please aran gratis supaya kita ngerti.

公司 正门 (2)IMG_147322 (1)


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane