extract bilberry

extract bilberry

Short Description:

[Jeneng Latin] Vaccinium myrtillus l. [Plant Source] woh bilberry Wild lestarekake saka Swedia & Finland [Specifications] 1) Anthocyanidins 25% UV (Glycosyl dibusak) 2) Anthocyanins 25% HPLC 3) Anthocyanins 36% HPLC [Partikel ukuran] 80 Mesh [mundhut ing pangatusan] ≤5.0 % [Heavy Metal] ≤10PPM [pestisida turahan] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Storage] Store in kelangan & garing area, supaya adoh saka cahya lan panas. [Paket] dikempalken ing kertas-drum lan loro plastik-tas nang. [Umum feat ...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9,999 / Kg
  • Quantity Min.Order: 100 kg
  • Sumber Kabisan: 10000 kg per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    [Jeneng Latin] Vaccinium myrtillus l.

    [Plant Source] Wild woh bilberry lestarekake saka Swedia & Finland

    [Specifications]

    1) Anthocyanidins 25% UV (Glycosyl dibusak)

    2) anthocyanin 25% HPLC

    3) anthocyanin 36% HPLC

    [Size Partikel] 80 Mesh

    [Mundhut ing pangatusan] ≤5.0%

    [Heavy Metal] ≤10PPM

    [Pestisida turahan] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA

    [Storage] Store in kelangan & garing area, supaya adoh saka cahya lan panas.

    [Paket] dikempalken ing kertas-drum lan loro plastik-tas nang.

    bilberry extract1 bilberry extract21

    [Fitur Umum]

    1. 100% dijupuk saka woh bilberry Eropah, test ID disetujoni saka ChromaDex andAlkemist Lab;

    2.Without sembarang jina spesies relatif saka Bayas, kayata Blueberry, Mulberry, Cranberry, etc;

    3. pestisida turahan: EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA

    4. Langsung ngimpor woh beku saka Eropah Lor;

    5. kelarutan banyu Perfect, insolubles banyu <1.0%
    6. Chromatographic driji requirement match EP6

    bilberry extract22

    [Apa woh bilberry]

    Bilberry (Vaccinium Myrtillus L.) yaiku jinis perennial deciduous utawa woh ijo shrubs, utamané ditemokaké ing wilayah subarctic donya ing Swedia, Finlandia lan Ukraina, etc. bilberries ngandhut kadhar kandhel saka pigmen anthocyanin, kang ngandika kondhang duwe wis digunakake dening pilot Perang donya II RAF ngasah sesanti wengi. Ing lolohnya garpu, Éropah wis njupuk bilberry kanggo satus taun. mbeber bilberry ngetik pasar Healthcare minangka jenis tambahan halal kanggo efek ing sesanti penambahan lan relief lemes visual.

    bilberry extract551

    [Fungsi]

    Jaga lan regenerate rhodopsin lan ngobati penyakit mripat;

    Nyegah penyakit jantung

    Antioksidan lan anti-tuwa

    Softening kapiler getih, nambahi fungsi jantung lan resisting kanker

  • Previous:
  • : Next
  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Piala