ginseng A

ginseng A

Short Description:

[Jeneng Latin] Huperzia serratum [Source] Huperziceae kabèh Herb saka China [Katon] Brown kanggo putih [bahan] ginseng A [Keterangan] ginseng A 1% - 5%, HPLC [Kelarutan] Telat ing chloroform, metanol, etanol, rada telat ing banyu [size Partikel] 80 Mesh [mundhut ing pangatusan] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [pestisida turahan] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Storage] Store in kelangan & garing area, supaya adoh saka ing cahya lan panas. [Beting gesang] 24 Months [Paket] dikempalken ing ...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9,999 / Kg
  • Quantity Min.Order: 100 kg
  • Sumber Kabisan: 10000 kg per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    [Jeneng Latin] Huperzia serratum

    [Source] Huperziceae kabèh Herb saka China

    [Katon] Brown kanggo putih

    [Bahan] ginseng A

    [Keterangan] ginseng A 1% - 5%, HPLC

    [Kelarutan] Telat ing chloroform, metanol, etanol, larut ing banyu

    [Size Partikel] 80 Mesh

    [Mundhut ing pangatusan] ≤5.0%

    [Heavy Metal] ≤10PPM

    [Pestisida turahan] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA

    [Storage] Store in kelangan & garing area, supaya adoh saka cahya lan panas.

    [Beting gesang] 24 Months

    [Paket] dikempalken ing kertas-drum lan loro plastik-tas nang.

    ginseng A111

    [Apa ginseng A]

    Huperzia jinis lumut sing mundak akeh ing China. Iku related kanggo mosses klub (kulawarga Lycopodiaceae) lan dikenal sawetara botanis minangka Lycopodium serratum. Kabèh lumut nyawisake iki digunakake tradisional. ancang-ancang Jampi Modern nggunakake mung alkaloid sepi dikenal minangka ginseng A. ginseng A iku sawijining alkaloid ditemokaké ing huperzia sing wis kacarita kanggo nyegah risak acetylcholine, lan zat penting needed dening sistem gemeter kanggo ngirim informasi saka sel kanggo sel. riset Animal ngusulaké sing kemampuan ginseng A kang kanggo ngreksa acetylcholine uga luwih saka sing saka sawetara obatan resep. Mundhut saka fungsi acetylcholine fitur utama sawetara kelainan fungsi otak, kalebu penyakit Alzheimer. Ginseng A uga duwe efek protèktif ing tissue otak, luwih nambah potensial sawijining teori kanggo ngewangi ngurangi gejala saka sawetara kelainan otak.

    ginseng A122211

    [Fungsi] Digunakake ing medicine alternatif, ginseng A wis ketemu kanggo tumindak minangka inhibitor cholinesterase, jinis medicine digunakake kanggo nyegah risak acetylcholine (a penting kimia kanggo learning lan memori).

    Ora mung digunakake minangka perawatan kanggo penyakit Alzheimer, ginseng A uga ngandika kanggo nambah learning lan memori lan kanggo ngreksa marang umur-related Kurangé populasi kognitif.

    Kajaba iku, ginseng A iki kadhangkala dipigunakaké kanggo ngedongkrak energi, nambah alertness, lan mupakat ing perawatan saka myasthenia gravis (kelainan otoimun sing mengaruhi Otot).

  • Previous:
  • : Next
  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Piala

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Piala