5-htp

5-htp Wuku

Paling 5-htp uga dikenal minangka oxitriptan (INN) sing dijupuk saka wiji saka Woody climbing shrub native kanggo Afrika Kulon, disebut tanduran Griffonia simplicifolia.

160x-5-htp

Apa 5-htp?

5-htp utawa "hidroksi L-tryptophan" (5-Hydroxytryptophan) punika asam amino alamiah-kedadean lan urusan luar lan metabolis penengah ing biosintesis saka neurotransmitter serotonin lan melatonin saka tryptophan. 5-htp diowahi kanggo serotonin neurotransmitter (5-HT), karo bantuan saka vitamin B6.This ana loro ing jaringan saraf lan ing ati. 5-htp nglewati alangi getih-otak (nalika 5-HT ora). Suplemen karo 5-htp mila mundhak produksi serotonin.

kesehatan keuntungan 5-htp

Digunakake digunakake kanggo bantuan karo kelemon (dieting), PMS, migraines, depresi, kuatir, insomnia lan prilaku gawe ketagihan. 5 htp mundhak produksi serotonin. serotonin tingkat ing sistem gemeter sing penting kanggo supaya akeh aspèk gesang kita saben dina. Serotonin tanggung jawab kanggo raos kang uga, kepuasan lan pola turu normal. Kelemon, PMS, migraines, depresi, kuatir, insomnia lan prilaku gawe ketagihan wis kabeh wis gadhah tingkat kurang saka serotonin. Serotonin peran wigati ing Ngontrol nesu, agresi, suhu awak, swasana ati, turu, seksualitas manungsa, napsu, lan metabolisme, uga menehi pancingan muntah.

Punika panginten gaya urip modern ramai kaku lan Sifat mangan ala ngedhunaké kadhar serotonin ing awak. Punika dikenal sing irritability, agresi, impatience, kuatir lan sabab gawe kuatir awak kanggo nerbitaké serotonin. serotonin iki banjur perlu kagantos dening awak saka pangan mangan. Nanging serotonin ora ketemu ing gedhe jumlah ing paling diet dadi awak wis ndadekake dhewe saka panganan kang ngemot L-tryptophan, kayata coklat, oats, bananas, tanggal pepe, susu, yogurt, keju Cottage, daging, iwak, Turkey , pitik, wijen, chickpeas, lan peanuts. Mulane akeh wong mbutuhake panganan kadhaptar (lemak lan karbohidrat), utamané nalika ditekan, nyebabake gain bobot, depresi, ngelu, lan aches otot.

Atkins Diet - nyuda Ngidam

Pasinaon Clinical wis ditampilake sing iku nambahi karo 5-htp mrodhuksi asil positif ing bobot mundhut, kuatir lan depresi. Mbenakake pola turu lan nyuda karbohidrat ngidam sing ing diet karbohidrat kurang (kayata The Atkins Diet). Sapa nggunakake program bobot mundhut padha Parlemen Atkins nemu abang ing tingkat serotonin amarga kasunyatan sing karbohidrat ngrangsang produksi serotonin ing awak. release serotonin micu dening momotan karbohidrat (gula lsp) lan panginten sing kulo asring crave Karbohidrat ing kaku kita pengin ngrangsang release serotonin iki. Nalika otak mrodhuksi serotonin, tension wis pindhah dhateng pangawasan. Kosok baline yen otak mrodhuksi dopamin utawa Norepinephrine (noradrenaline), kita kathah mikir lan tumindak luwih cepet lan sing umum liyane tandha. Mulane mangan karbohidrat misale jek duwe efek calming, nalika protein nambah alertness.

Njupuk tambahan 5-htp bisa mungkasi idaman iki kanggo lemak lan karbohidrat, uga nyediakake awak karo liya kanggo ngontrol kabeh fungsi sing ing nginggil, kayata nesu, napsu lan turu.

Bantuan karo depresi lan kuatir

Sawetara riset wis rampung dadi 5-htp lan nuduhake wis potensial kanggo bantuan karo depresi lan bisa kuatir, kelainan gupuh, kelainan turu lan kelemon. 5-htp misale jek duwe efek padha SSRI (Milih Serotonin Re-migunani inhibitor) antidepressants.

obatan resep sing mundhakaken tingkat serotonin sing diwènèhaké kanggo kabeh masalah iki, nanging akeh wong pracaya 5-htp cara alam kanggo ngrampungake bab sing padha.

dosis

Kanggo Ngapikake turu, iki digunakake dianjurake kanggo njupuk 5-htp 30 mins sadurunge arep amben, minangka loro saka prodhuksi Serotonin, 5-htp uga mrodhuksi melatonin, kang punika hormon turu-mengaruhi. Ing dosis biasanipun iku salah siji 50mg utawa tablet 100mg. Efek saka njupuk 5-htp bisa felt ing 10 kanggo 30 mins.

Coba tuku 5-htp kang uga ngandhut vitamin B6, minangka Vit B6 perlu kanggo konversi 5-htp menyang serotonin.

dosis kang luwih dhuwur koyone dibutuhake kanggo bobot mundhut lan kanggo ngurangi migraines. Dosages nganti watara 900mg dina koyone digunakake kacarita.

5-htp biasane ngejarke luwih akeh tinimbang antidepressants tradisional. Keluwihan 5-htp wis panginten kang kaputrèn lan excreted, utamané nalika dijupuk karo vitamin B6.

Apa ora nyoba sawetara dina lan weruh yen sampeyan uga bisa ngurangi Ngidam, kaku lan nesu tingkat, uga njupuk turu wengi sing apik kang!


Post wektu: Dec-13-2016
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck