Bee Produk: The Original Superfoods

Ing madu tawon asor iku salah siji saka organisme alam kang paling penting. Tawon sing wigati kanggo produksi pangan sing kita manungsa mangan amarga padha pollinate tetanduran sing lagi ngumpulake nectar saka kembang. Tanpa tawon kita bakal duwe wektu hard akeh akeh kita pangan.

Saliyane ngewangi kita karo kabutuhan kita tetanèn, tawon nggawe sawetara produk sing kita bisa harvest lan nggunakake. Wong wis ngempalaken lan digunakake kanggo millennia lan digunakake kanggo pangan, flavoring, lan medicine. Dina iki, ilmu modern wis keno nganti apa kita wis tansah dikenal: tawon produk duwe medicinal nilai lan nutrisi gedhe.

875

madu

Madu punika kapisan lan paling ketok produk sing nerangake atine nalika mikir bab tawon produk. Iku siap kasedhiya ing toko Grosir lan akeh wong nggunakake minangka pemanis ing panggonan saka olahan gula. Madu punika pangan sing tawon nggawe dening ngempalaken nectar saka kembang. Padha nguripake nectar menyang madu dening regurgitating lan ngeculke iku nguapaké musataken ing gula sing arupi úa utamanipun. Saliyane gula, madu ngandhut tilak Jumlah saka vitamins, mineral, serat, protein, lan bahan kimia.

Roso madu iku cetha lan alternatif becik kanggo gula liyane. Nanging keuntungan madu kang pindhah adoh ngluwihi roso lan legi. Madu wis akeh keuntungan kesehatan, loro minangka soko sampeyan bisa mangan lan minangka pengobatan topikal. Weruh, Nanging, yen madu sampeyan nggunakake kudu mentahan lan diproses.

  • Antioksidan . Madu punika sugih ing antioksidan, kang bantuan kanggo ndandani karusakan kanggo badan kita dening racun-racun lingkungan. Rodo peteng madu, sing liyane antioksidan saiki ing.
  • Relief alergi . Madu Raw lan diproses ngandhut Allergens saka lingkungan, kalebu pollens, jamur, lan bledug. Yen mangan dicokot sing sethitik saka madu unfiltered sing diasilaké ing wilayah lokal saben dina, sampeyan bakal nemokake sing njaluk relief saka gejala alergi Panjenengan. Miturut dosing karo Allergens mbangun munggah kakebalan alam kanggo wong-wong mau.
  • Kesehatan pencernaan . Madu wis ditampilake kanggo nambah pencernaan ing rong cara. Ing ngambakake gastrointestinal ndhuwur antibacterial saka madu bisa ngurangi tingkat saka bakteri sing nimbulaké ulcers. Ing madu titik menehi probiotics kanggo Aid pencernaan.
  • Marasake awakmu, wounds . Minangka ointment topikal, madu bisa digunakake kanggo nambani wounds. Wis efek antibiotik lan tansah wounds resik supaya padha bisa waras luwih cepet.
  • Efek anti-natoni. Leukemia inflammation minangka bagean alam kang marasake awakmu, nanging kurang-bahan, inflammation nemen sing afflicts supaya akeh Amerika amarga diet miskin bakal ngrusak. Madu dikenal kanggo ngurangi inflammation nemen ing arteri sing nyumbang kanggo penyakit jantung. Uga stabilizes rasio antarane kolésterol apik lan ala.
  • Watuk dipatèni.  Liya wektu yen sampeyan duwe kadhemen nambah sendok teh kang madu kanggo tuwung saka tèh panas. Madu suppresses watuk lan ana uga sawetara bukti sing bisa bantuan kanggo waras kadhemen lan ngurangi dadi sawijining.
  • Ketik-2 Diabetes. Kanggo wong diabetes tipe-2, iku penting kanggo ora banjir ilènan getih karo gula. Madu dirilis liyane alon menyang getih saka olahan gula, kang ndadekake pilihan luwih kanggo diabetics.

Bee Serbuk sari

Bee serbuk sari iku beda saka madu. Iku serbuk sari sing tawon wis diklumpukake saka kembang lan dikempalken menyang granules cilik. Kanggo tawon, bal serbuk sari sing disimpen ing Hive lan digunakake minangka sumber protein. Lagi Pack serbuk sari menyang komponen Hive sing ditambahake menyang kalebu enzim saka tawon kang saliva, bakteri, lan nectar.

Kanggo manungsa, tawon serbuk sari punika powerhouse nutrisi lan ana akeh alasan kanggo nggunakake minangka bagéan saka diet biasa. Iku penting kanggo ngerti sing serbuk sari tawon ora ditemokaké ing tawon liyane kaya madu lan kraton sele. Uga waspada produk serbuk sari tawon karo aditif. Iki ora produk alam lan malah uga mbebayani.

  • Nutrition lengkap. Bee serbuk sari ngemot kabeh gizi kita manungsa kudu ing granules cilik. Wis protein, karbohidrat, lemak, antioksidan, vitamins, lan mineral. Iku panganan lengkap.
  • Kontrol bobot.  Bee serbuk sari wis ketemu kanggo wong ilang lan ngatur bobot nalika digunakake minangka tambahan kanggo diet sehat lan ngleksanani biasa. Iku bisa uga bantuan dening pancingan metabolisme awak kang.
  • Kesehatan pencernaan.  Research wis ditampilake sing mangan serbuk sari tawon bisa nambah kasehatan pencernaan. Iki bisa diterangno dening kasunyatan sing ngandhut serat uga probiotics.
  • Anemia.  Patients anemic diwenehi tawon serbuk sari ngalami paningkatan sel getih abang ing ilen. Apa iki kedaden wis ora mangertos, nanging suplemen tawon serbuk sari misale jek kanggo wong karo anemia.
  • Tingkat kolesterol getih.  Bee serbuk sari minangka tambahan uga wis ditampilake kanggo aturan kadar kolesterol getih. Iku nimbulaké tingkat kolesterol apik (HDL) kanggo pindhah munggah, nalika kadar kolesterol jahat (LDL) mudhun.
  • Nyegah kanker.  Ing pasinaon karo clurut, serbuk sari tawon ing diet nyegah tatanan saka tumors.
  • Dhowo umure.  Akeh pasinaon wis ditampilake sing tawon serbuk sari nyumbang menyang kalem pangolahan tuwa tartamtu. Iku misale jek kanggo ngedongkrak memori, ngrangsang metabolisme, netepake atine lan arteri, lan menehi gizi sing akeh wong lack lagi umur.

Royal Jelly

Ora bakal bingung karo madu, kang feed ing tawon buruh, kraton sele iku pangan kanggo tawon ratuning, uga ing anak serangga ing koloni. kraton sele iku salah siji saka faktor tanggung jawab kanggo ganti larva menyang ratuning tinimbang tawon buruh. Komposisi saka kraton sele kalebu banyu, protein, gula, dicokot sing sethitik saka lemak, vitamins, antioksidan, faktor antibiotik, mineral tilak, lan enzim. Uga kalebu senyawa disebut asam ratu tawon, kang paneliti investigating, lan kang diduga tombol kanggo ganti lan madu tawon biasa menyang ratuning.

  • Skin Care. Kraton sele bisa ditemokake ing sawetara produk kecantikan topikal amarga bisa nglindhungi kulit saka srengenge. Iku uga malah mbenerake sawetara saka karusakan wis disebabake srengenge, kalebu mulihake kolagen lan ngurangi visibilitas coklat.
  • Kolesterol.  Minangka karo loro madu lan serbuk sari tawon, akeh kraton sele wis ditampilake kanggo Balance metu kolésterol apik lan ala ing getih.
  • Anti-tumor. Sawetara pasinaon wis ditampilake sing kraton sele, nalika nyuntikaken menyang sel kanker, bisa alon wutah saka tumors.
  • Kesehatan reproduksi.  Sawetara panyengkuyung saka kraton sele ngomong iku bisa nambah kesuburan wong wadon kang malah relive gejala PMS.
  • Kesehatan pencernaan.  Kraton sele uga dikenal dadi bisa kanggo soothe sawetara kahanan weteng saka ulcers kanggo indigestion kanggo constipation.

Bee Steel

Raw, Organic, lan diproses madu, serbuk sari tawon, lan kraton sele kabeh relatif gampang golek ing nyimpen kesehatan favorit, utawa luwih apik durung, sing beekeeper lokal. Ana sawetara produk digawe dening tawon ing Hive sing ora uga sinau lan kang ora gampang kanggo njaluk tangan ing. Propolis, kanggo Kayata, ing materi resinous sing nggawe tawon saka SAP lan kang padha digunakake kanggo segel retak cilik lan bolongan ing Hive.

Kanggo manungsa, propolis bisa digunakake ing aplikasi topikal. Iku ora produk pangan nutrisi, sanajan iku bisa digunakake kanggo nggawe chewing permen karet. Propolis wis antibacterial lan wis dawa wis digunakake minangka obat topikal kanggo wounds, kukul, mulut kulit. bukti-bukti winates nuduhake manawa uga bantuan kanggo nambani herpes, infèksi waos, lan natoni penyakit. Bukti ora ngyakinake, nanging propolis aman kanggo nggunakake.

Beeswax inti lemak sing tawon digunakake kanggo arupi sing akeh saka madu combs sing. Iku ora becik ditonton ing pangertèn sing iku angel Digest. Iku ora poisonous, nanging sampeyan ora bakal luwih Nutrition metu saka iku yen nyoba kanggo mangan. Apa iku apik kanggo nggawe alam Kosmetik, Sabun, krim, lan lilin.

Nggunakake Bee Products in Smoothies

Madu, serbuk sari tawon, lan kraton sele bisa kabeh ditambahake kanggo smoothies Panjenengan. Ing bab gedhe babagan serbuk sari tawon lan madu iku rasa gedhe uga menehi sampeyan kesehatan keuntungan apik. Bee serbuk sari ora manis kaya madu, nanging ora duwe roso becik. Iku pangan sugih, supaya introduce iku alon. Mulai karo sawetara pari-parian ing wektu lan mboko sithik nambah jumlah sing digunakake kanggo antarane siji sendok teh lan siji tablespoon saben smoothie. Coba campuran serbuk sari tawon menyang smoothies lan sprinkling ing ndhuwur kaya sprinkles ing es krim. Kanggo kabeh saka resep-resep smoothie sandi nampilaken serbuk sari tawon, klik link iki.

Smoothies Serbuk sari tawon

Sampeyan bisa nambah madu liberally kanggo smoothies ing panggonan sembarang pemanis liyane sampeyan bisa nggunakake. Iku dhaup uga karo kabeh roso liyane, nanging uga bisa madhangi dhewe. Tansah katon madu Organic lan mentahan lan yen sampeyan bisa nemokake produk digawe sacara lokal, sing luwih apik. Priksa pasar petani cedhak kanggo madu lokal.

Ing roso saka kraton sele wis ora narik kawigaten kanggo wong. Bisa tart, lan minangka sawetara wektu iku isih, sethitik amis. Kabar apik iku sing mung kudu dicokot sing sethitik saka iku (bab sendok teh saben smoothie) kanggo keuntungan kesehatan lan sampeyan bisa mask ing smoothie karo roso kuwat. Ing kasunyatan, nyoba nggathukake karo madu kanggo ndhelikake roso.

tawon produk sing apik banget kanggo isi Nutrition lan kemampuan kanggo waras awak manungsa ing sawetara cara. Tansah ngati-ati nalika nggunakake produk iki yen tawon alergi utawa mikir sampeyan bisa uga. Nalika langka, yen sampeyan ana alergi tawon stings, salah siji saka tawon produk bisa nimbulaké sampeyan duwe reaksi uga.

Apa pengalaman karo tawon produk? Aja duwe favorit? Mangga marang dening ninggalake komentar ing ngisor iki.


Post wektu: Dec-13-2016
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag