Produksi

kita pabrik iki dibangun kanggo ketemu standar GMP lan sikep pesawat sakabehane majeng produksi lan testing peralatan. baris produksi kalebu bahan mentahan gilingan, tank extraction, concentrator vakum, chromatography kolom, biologi membran peralatan dimurnèkaké, telung - kolom centifuge, peralatan pangatusan vakum, peralatan semprotan pangatusan lan peralatan majeng liyane. Kabeh pangatusan, nyawiji, packing lan pangolahan sing conducted ing kelas 100.000 area resik, strictly ngisor standar GMP lan ISO.

Kanggo saben produk, kita wis dikembangaké prosedur produksi lengkap lan rinci ngisor standar SOP. Kabeh buruh kita wis dilatih lan uga kanggo pass ujian ketat sadurunge lagi diijini kanggo operate ing baris produksi. Kabeh prosedur katuntun lan teliti dening tim Managers produksi experienced. Saben langkah wis nyathet lan turut ing rekaman operasi kita.

Salajengipun, kita duwe protokol ngawasi ketat ing situs QA kang melu sampling, testing lan ngrekam sawise saben langkah penting ing baris produksi.

pabrik lan produk kita wis liwati akeh pemriksaan ketat dileksanakake dening pelanggan terkenal saka kabeh ndonya. Ing tingkat risak saka Jampi mbeber kita kurang saka 1%.

PRODUKSI


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key