QA / QC

konsep kualitas Kita Quality punika urip Of Enterprise. Wiwit pabrik iki diadegaké, kita wis strictly digawa metu GMP (Good Manufaktur Practice) minangka Sistem kualitas. Ing taun 2009, tawon produk kita padha organik Certified dening EcoCert miturut EOS lan standar organik Nopember. Mengko sertifikat kualitas liyane wis dijupuk ing basis saka audit ketat lan kontrol dileksanakake dening kawogan, kayata ISO 9001: 2008, kosher, QS, CIQ lan ing.

We duwe tim QC / QA kuwat kanggo ngawasi kualitas produk kita. tim iki dilengkapi instruments testing majeng kalebet HPLC Agilent 1200, HPLC Waters 2487, Shimadzu UV 2550, atom panyerepan spectrophotometer TAS-990 lan ing. Kanggo luwih ngontrol kualitas, kita uga dipunginaaken akeh Lab deteksi pihak katelu., Kayata NFS, eurofins, Pony lan ing.

QA & QC


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane