extract babakan Yohimbe

extract babakan Yohimbe

Short Description:

[Latin Jeneng] Corynante Yohimbe [Plant Source] Yohimbe babakan diklumpukake saka Afrika [Specifications] Yohimbine 8% (HPLC) [Katon] Red Brown Fine Powder [Partikel ukuran] 80 Mesh [mundhut ing pangatusan] 5,0% [Heavy Metal] 10ppm [ cairan pelarut extract] Etanol [Storage] Store in kelangan & garing area, supaya adoh saka cahya lan panas. [Paket] dikempalken ing kertas-drum lan loro plastik-tas nang. bobot Net: 25kgs / drum [Apa yohimbe] Yohimbe wit sing mundak akeh ing Afrika, lan pribumi ana duwe ...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9,999 / Kg
  • Quantity Min.Order: 100 kg
  • Sumber Kabisan: 10000 kg per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    [Latin Jeneng]  Corynante Yohimbe

    [Plant Source] Yohimbe babakan diklumpukake saka Afrika

    [Specifications] Yohimbine 8% (HPLC)

    [Katon] Red Brown Fine Powder

    [Size Partikel] 80 Mesh

    [Mundhut ing pangatusan] 5,0%

    [Heavy Metal] 10ppm

    [Extract cairan pelarut] Etanol

    [Storage] Store in kelangan & garing area, supaya adoh saka cahya lan panas.

    [Paket] dikempalken ing kertas-drum lan loro plastik-tas nang. bobot Net: 25kgs / drum

     Yohimbe babakan extract111

    [Apa yohimbe]

    Yohimbe wit sing mundak akeh ing Afrika, lan pribumi ana wis digunakake ing babakan Crude lan senyawa diresiki kanggo nambah gairah seksual lan kinerja. Yohimbe wis digunakake kanggo abad minangka aphrodisiac. Wis malah wis garang minangka hallucinogen a. Sakniki, extract babakan Yohimbe biasane digunakake kanggo nambani impotence kanggo lanang lan wadon.

    Nalika diulu, Yohimbe wis assi menyang stream getih, lan efek energizing Yohimbe kang teka saka kemampuan kanggo nambah aliran getih menyang kelamin - lan iki ditrapake kanggo loro lanang lan women.Aside saka efek aphrodisiac sawijining, anyar riset uga nuduhake yen Yohimbe wis kuat efek antioksidan.

     

    . Yohimbe babakan extract221

    [Fungsi]

    Yohimbe Babakan Extract Wuku £ º

    1.It sing aphrodisiac kanggo loro lanang lan wadon

    2.Be digunakake kanggo perang impotence

    3.It kapacak dadi antioksidan kuat

    4.It uga mbantu nyegah arteri saka njupuk clogged

    5.It mbantu kinerja seksual, nambah libido

    6.Ithas uga wis ditampilake kanggo nyegah serangan jantung

  • Previous:
  • : Next
  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck