• produk Bee

    produk Bee

  • ekstrak ramuan

    ekstrak ramuan

  • bubuk ramuan

    bubuk ramuan

  • bubuk organik

    bubuk organik

Wilujeng sumping di Ningbo J & S botani Inc., sakumaha ngadeg di 1996, urang geus a supplier ngarah tina Herb Extracts, Bee Produk jeung suplemén Dahareun di Cina, produk nu lolobana disatujuan ku sertipikat organik halal tur ECOCERT. J & S botani geus dipeunteun sakumaha Ningbo Pertanian Anjog perusahaan saprak 2009.

J & S botani anu lokasina di Kab Beilun, kota Ningbo, éta pisan merenah pikeun duanana laut na angkutan darat. pabrik urang jeung R & D Center nutupan 2.400 acres ku investasi di $ 4,5 million.The pamasangan fasilitas sarta aliran prosés anu mastikeun dikawasa luyu standar GMP. output taunan urang tina sari ramuan mangrupa nepi ka 1000MT, nyertakeun 100 produk, kami niatna dina ieu panalungtikan produk anyar.

Maca deui

Produk Artikel

Arrivals anyar

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk