Tentang Kami

Wilujeng sumping di Ningbo J & S botani Inc., sakumaha ngadeg di 1996, urang geus a supplier ngarah tina Herb Extracts, Bee Produk jeung suplemén Dahareun di Cina, produk nu lolobana disatujuan ku sertipikat organik halal tur ECOCERT. J & S botani geus dipeunteun sakumaha Ningbo Pertanian Anjog perusahaan saprak 2009.

J & S botani anu lokasina di Kab Beilun, kota Ningbo, éta pisan merenah pikeun duanana laut na angkutan darat. pabrik urang jeung R & D Center nutupan 2.400 acres ku investasi di $ 4,5 million.The pamasangan fasilitas sarta aliran prosés anu mastikeun dikawasa luyu standar GMP. output taunan urang tina sari ramuan mangrupa nepi ka 1000MT, nyertakeun 100 produk, kami niatna dina ieu panalungtikan produk anyar.

 

Pikeun mastikeun hiji optimasi pikeun téhnik manufaktur sarta ngajaga aktivitas alam produk urang, J & S botani padamelan Dokter PARIDE ti Italia, anu ngabalukarkeun hiji peneliti group ngalakonan ngamutahirkeun téhnik sadaya waktu. Ayeuna J & S botani geus milik leuwih ti 7 patén-patén sarta sababaraha téknologi husus dina tingkat ngarah dunya. Ieu téhnik canggih mantuan kami pikeun ngajaga stabilitas produksi, ngaronjatkeun efisiensi gawé jeung mawa handap biaya, akibatna maksimal mangpaat ka konsumén urang.

Méh sakabéh produk urang nu keur ekspor. pasar utama urang kaasup nagara Asia Tenggara, nu Tengah-Wétan, Spanyol, Jerman, Perancis, Swiss, Jepang, AS, Australia, Afrika Kidul sarta aréa Taiwan. Miharep pikeun nyieun kerja sama tern panjang sareng anjeun, upami anjeun boga panalungtikan wae, mangga ngarasa Luncat ka ngantep kami nyaho.

公司 正门 (2)IMG_147322 (1)


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu