ekstrak Bilberry

ekstrak Bilberry

Pondok Description:

[Ngaran Latin] Vaccinium myrtillus l. [Plant Sumber] Program Buah bilberry Wild dibudidaya ti Swédia & Finlandia [Spesifikasi] 1) Anthocyanidins 25% UV (Glycosyl dihapus) 2) Anthocyanins 25% HPLC 3) Anthocyanins 36% HPLC [partikel ukuranana] 80 bolong [Loss on drying] ≤5.0 % [beurat Metal] ≤10PPM [péstisida résidu] EC396-2005, USP 34, ep 8.0, FDA [Panyimpenan] Store di tiis & garing wewengkon, tetep jauh ti lampu langsung sarta panas. [Paket] dipak dina kertas-drum na dua palastik-kantong di jero. [Umum Sunda ...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9.999 / Kg
  • Kuantitas Min.Order: 100 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Kgs per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    [Ngaran Latin] Vaccinium myrtillus l.

    [Plant Sumber] Wild buah bilberry dibudidaya ti Swédia & Finlandia

    [Spesifikasi]

    1) Anthocyanidins 25% UV (Glycosyl dihapus)

    2) Anthocyanins 25% HPLC

    3) Anthocyanins 36% HPLC

    [Ukuran partikel] 80 bolong

    [Loss on drying] ≤5.0%

    [Beurat Metal] ≤10PPM

    [Résidu péstisida] EC396-2005, USP 34, ep 8.0, FDA

    [Panyimpenan] Store di tiis & garing wewengkon, tetep jauh ti lampu langsung sarta panas.

    [Paket] dipak dina kertas-drum na dua palastik-kantong di jero.

    Bilberry extract1 Bilberry extract21

    [Fitur Umum]

    1. 100% sasari ti buah bilberry Éropa, test ID disatujuan ti ChromaDex andAlkemist Lab;

    2.Without sagala zinah spésiés relatif sejenna Berries, kayaning buah beri biru, Mulberry, Cranberry, jsb;

    3. péstisida résidu: EC396-2005, USP 34, ep 8.0, FDA

    4. Langsung ngimpor buah beku ti Éropah Kalér;

    5. kaleyuran cai Sampurna, insolubles cai <1.0%
    6. Chromatographic sidik sarat cocok EP6

    Bilberry extract22

    [Naon buah bilberry]

    Bilberry (Vaccinium Myrtillus L.) nyaéta sajenis taunan deciduous atawa buah evergreen shrubs, utamana kapanggih di wewengkon subarctic tina dunya sakumaha di Swedia, Finlandia jeung Ukraina, jeung sajabana Bilberries ngandung kadar padet tina pigmén anthocyanin, nu ieu ngomong populérna mun gaduh kungsi dipaké ku pilots Perang Dunya II RAF pikeun ngasah visi wengi. Dina ubar garpuh, Éropa geus nyokot bilberry pikeun ratus taun. extracts Bilberry diasupkeun pasar Podomoro salaku jenis suplement dietary keur efek kana visi enhancement na relief kacapean visual.

    Bilberry extract551

    [Fungsi]

    Ngajaga tur baranahan rhodopsin sarta cageur panyakit panon;

    Nyegah panyakit cardiovascular

    Antioksidan sarta anti sepuh

    Softening kapilér getih, enhancing fungsi jantung sarta resisting kanker

  • Saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala