Huperzine A

Huperzine A

Pondok Description:

[Ngaran Latin] Huperzia serratum [Sumber] Huperziceae sakabeh ramuan ti Cina [Panémbong] Brown mun bodas [bahan] Huperzine A [spésifikasi] Huperzine A 1% - 5%, HPLC [Kaleyuran] leyur dina chloroform, métanol, étanol, rada telat dina cai [ukuran partikel] 80 bolong [Rugi on drying] ≤5.0% [beurat Metal] ≤10PPM [péstisida résidu] EC396-2005, USP 34, ep 8.0, FDA [Panyimpenan] Store di tiis & garing wewengkon, tetep jauh ti lampu langsung sarta panas. [Paparan hirup] 24 Bulan [Paket] dipak dina ...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9.999 / Kg
  • Kuantitas Min.Order: 100 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Kgs per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    [Ngaran Latin] Huperzia serratum

    [Sumber] Huperziceae sakabeh ramuan tina Cina

    [Panémbong] Brown mun bodas

    [Bahan] Huperzine A

    [Specification]Huperzine A 1% – 5%, HPLC

    [Kaleyuran] leyur dina chloroform, métanol, étanol, rada leyur dina cai

    [Ukuran partikel] 80 bolong

    [Loss on drying] ≤5.0%

    [Beurat Metal] ≤10PPM

    [Résidu péstisida] EC396-2005, USP 34, ep 8.0, FDA

    [Panyimpenan] Store di tiis & garing wewengkon, tetep jauh ti lampu langsung sarta panas.

    [Paparan hirup] 24 Bulan

    [Paket] dipak dina kertas-drum na dua palastik-kantong di jero.

    Huperzine A111

    [Naon Huperzine A]

    Huperzia mangrupakeun tipe lukut anu tumuwuh di Cina. Ieu patali jeung mosses klub (kulawarga Lycopodiaceae) jeung geus dipikawanoh pikeun sababaraha ahli botani sakumaha Lycopodium serratum. Sakabeh lukut disusun ieu dipaké sacara tradisional. olahan herbal modern ngagunakeun mung alkaloid terasing katelah huperzine A. Huperzine A mangrupa alkaloid kapanggih dina huperzia nu geus dilaporkeun keur mencegah Ngarecah acetylcholine, hiji zat anu penting diperlukeun ku sistim saraf pikeun ngirimkeun informasi tina sél ka sél. panalungtikan sato geus ngusulkeun yén pangabisa huperzine A urang pikeun ngawétkeun acetylcholine mungkin leuwih gede ti nu ti sababaraha obat resép. Leungitna fungsi acetylcholine nyaéta fitur utama sababaraha gangguan fungsi otak, kaasup Panyakit Alzheimer. Huperzine A ogé bisa boga efek pelindung on wkwk otak, salajengna ngaronjatna poténsi teoritis na pikeun nulungan ngurangan gejala sababaraha gangguan otak.

    Huperzine A122211

    [Fungsi] Dipaké di ubar alternatif, huperzine A geus kapanggih meta salaku inhibitor cholinesterase, hiji tipe kadokteran dipaké pikeun nyegah Ngarecah acetylcholine (a penting kimiawi pikeun pembelajaran sarta memori).

    Teu ukur dipaké salaku perlakuan pikeun Panyakit Alzheimer, huperzine A oge cenah pikeun ningkatkeun pidangan learning jeung memori sareng ngajaga ngalawan-patali umur turunna kognitif.

    Sajaba ti éta, huperzine A kadangkala dipake keur naekeun énergi, ningkatkeun alertness, sarta rojong dina pengobatan myasthenia gravis (hiji karusuhan otoimun anu mangaruhan otot).

  • Saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala