ekstrak Kava

ekstrak Kava

Pondok Description:

[Latin Name]  Piper methyicium L. [Specification] Kavalactones ≥30.0% [Appearance] Yellow powder Plant Part Used: Root [Particle size] 80Mesh [Loss on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [Storage] Store in cool & dry area, keep away from the direct light and heat. [Shelf life] 24 Months [Package] Packed in paper-drums and two plastic-bags inside. [Net weight] 25kgs/drum [What is Kava?] Kava, also known as piper methysticum, kava kava, and ‘awa, is a small shrub native to the islands in th...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9.999 / Kg
  • Kuantitas Min.Order: 100 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Kgs per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    [Latin Ngaran] Piper methyicium L.

    [Spésifikasi] Kavalactones ≥ 30,0%

    [Panémbong] bubuk Konéng

    Tutuwuhan Bagian Dipaké: Akar

    [Ukuran partikel] 80Mesh

    [Loss on drying] ≤5.0%

    [Beurat Metal] ≤10PPM

    [Panyimpenan] Store di tiis & garing wewengkon, tetep jauh ti lampu langsung sarta panas.

    [Paparan hirup] 24 Bulan

    [Paket] dipak dina kertas-drum na dua palastik-kantong di jero.

    [Beurat Net] 25kgs / kendang

    Kava Extract221112

    [Naon Kava?]

    Kava, ogé katelah Piper methysticum, kava kava, sarta 'Awa, nyaéta rungkun asli leutik ka pulo di Pasifik Kidul. Akar sarta batang dijieun kana non-alkohol, inuman psikoaktif nu geus dipaké socially na ceremonially pikeun ratusan taun di Hawaii, Fiji, jeung Tonga.

    Kava ieu tradisional disiapkeun ku cara nempatkeun root taneuh jeung batang kana karung porous, submerging di cai, sarta squeezing jus kana, ukiran, mangkok kai badag. Kalapa gelas satengah cangkang nu dipped na dieusi - punch gaya mangkok. Sanggeus nginum anu dua cangkir atawa rarasaan perhatian heightened digabungkeun jeung rélaxasi dimimitian datang on. Sanajan éta soothing, éta kawas alkohol di éta pikiran tetep jelas. rasa nu geus sakitu legana inoffensive, tapi sabagian manggihan yén Butuh lalaki dipaké pikeun; bener gumantung kana sering dipake tinimbang anjeun rasa earthy.

    Kava Extract222

    [Kava nyaeta Aman ka Paké]

    Mangpaat aman tur éféktif kava mun ngagentos gejala kahariwang ogé dirojong dina meta-analysis, a review statistical sistimatis tujuh percobaan klinis manusa diterbitkeun dina 2000 dina Journal of klinis Psychopharmacology, sarta deui dina review kritis sarupa dina taun 2001. resensi teu manggihan épék ngarugikeun signifikan patali karacunan haté.

    Dina kacindekan, ati anu kapangaruhan ku loba zat, kaasup resép jeung ubar non- resép, kitu ogé alkohol, nu ngabalukarkeun utama karuksakan ati. Urang kudu sadar yen bumbu téh obat potent, bisa diolah jeung hormat luyu ngeunaan interaksi poténsi jeung karacunan, kaasup kana ati. Di sisi séjén, margin Kava kava ngeunaan kaamanan tebih surpasses yén tina éta farmasi sarua.

    [Fungsi]

    Kava urang bisa ngabantu offset sababaraha Masalah, utamana stress, kahariwang, sarta kaganggu pola sare. Sanajan kitu, anxiolytic kava urang (anti panik atawa anti kahariwang agén) jeung pasipatan calming tiasa offset loba ailments setrés, jeung kahariwang patali lianna.

    1. Kava salaku Terapi pikeun Kahariwang
    2. Kava Dupi ubar Menopausal S. haté swings

    3. Beurat Loss

    4. merangan prématur sepuh

    5. Kaluar bantuan Udud

    6. merangan nyeri salaku hiji analgesic

    7. Insomnia

    8. depresi

  • Saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra