Bee Produk: The Original Superfoods

Madu nyiruan hina hiji organisme alam urang pangpentingna. Nyiruan mangrupakeun krusial pikeun ngahasilkeun kadaharan anu urang manusa ngahakan lantaran pollinate tutuwuhan saperti aranjeunna ngumpulkeun nectar tina kembang. Tanpa palebah urang bakal boga waktu teuas tumuwuh teuing dahareun urang.

Salian nulungan kami kalawan kaperluan tatanén urang, palebah nyieun sababaraha produk anu bisa panén na make. Jalma geus kumpul jeung ngagunakeun éta pikeun millennia sarta ngagunakeun aranjeunna keur dahareun, rasa, jeung ubar. Kiwari, elmu modern ieu catching nepi ka naon kami geus salawasna dipikawanoh: produk nyiruan gaduh nilai ubar na gizi hébat.

875

madu

Madu nyaeta kahiji jeung paling atra produk nu datang ka pikiran lamun pamikiran ngeunaan produk nyiruan. Ieu gampang sadia di toko grocery tur loba jalma make eta salaku sweetener di tempat gula disampurnakeun. Madu mangrupakeun kadaharan anu palebah nyieun ku cara ngumpulkeun nectar tina kembang. Aranjeunna giliran nectar nu kana madu ku regurgitating dinya na letting eta menguap konsentrasi gula nu nyieun nepi bahan primér na. Salian gula, madu ngandung sajumlah renik vitamin, mineral, serat, protein, sarta zat lianna.

Rasa madu téh has sarta alternatif nice kana gula lianna. Tapi kauntungan madu urang buka tebih saluareun rasa jeung rasa amis. Madu boga sababaraha mangpaat kaséhatan, duanana sakumaha hal anjeun bisa dahar jeung salaku nginum obat topical. Janten sadar, kitu, eta madu nu make kedah atah jeung unprocessed.

  • Antioksidan . Madu téh euyeub di antioksidan nu mantuan mun ngalereskeun ruksakna dipigawé pikeun awak urang ku racun lingkungan. The darker madu teh, beuki antioksidan hadir dina eta.
  • Relief alergi . Madu atah jeung unprocessed ngandung allergens ti lingkungan, kaasup pollens, kapang, sarta lebu. Lamun dahar saeutik saeutik madu unfiltered yén ieu dihasilkeun di wewengkon lokal Anjeun unggal poe, anjeun bakal manggihan nu meunang relief tina gejala alergi Anjeun. Ku dosing kalawan allergens anjeun ngawangun up a kekebalan alam ka aranjeunna.
  • Kaséhatan pencernaan . Madu geus ditémbongkeun pikeun ngaronjatkeun nyerna dina dua cara. Dina saluran cerna luhur sipat antibakteri madu bisa ngurangan kadar baktéri nu ngakibatkeun borok. Dina madu titik nyadiakeun probiotics mun rojong nyerna dahareun.
  • Penyembuhan tatu . Salaku salep topical, madu bisa dipaké pikeun ngubaran tatu. Cai mibanda épék antibiotik jeung ngajaga tatu bersih ambéh maranéhanana bisa waras deui gancang.
  • Épék anti radang. Peradangan akut mangrupakeun bagian alami nyageurkeun, tapi low-grade, radang kronis nu afflicts jadi loba Amerika alatan diet goréng téh ngaruksak. Madu geus dipikawanoh pikeun ngurangan peradangan kronis dina arteri nu nyumbang ka panyakit jantung. Ogé stabilizes rasio antara koléstérol alus sarta goréng.
  • Batuk suprési.  Dina waktos salajengna basa Anjeun gaduh tiis a nambahkeun hiji séndok madu ka cangkir tea panas. Madu suppresses batuk sarta aya ogé sababaraha bukti yén éta bisa nulungan ka dudung tiis jeung ngurangan durasi na.
  • Ketik-2 Diabetes. Pikeun jalma jeung diabetes tipe-2, hal anu penting pikeun henteu bah aliran getih jeung gula. Madu dileupaskeun deui lalaunan kana aliran getih batan gula disampurnakeun, nu ngajadikeun hiji pilihan hadé pikeun pasén diabétes.

Bee sari

Bee sari mah béda ti madu. Ieu téh mangrupa sari nu palebah geus dikumpulkeun ti kembang jeung dipakétkeun kana granules leutik. Pikeun lebah nu bal sari anu disimpen di hive tur dipaké salaku sumber protéin. Sabab pak éta sari kana komponén séjén hive nu ditambahkeun kana eta kaasup énzim ti nyiruan urang ciduh, baktéri, jeung nectar.

Pikeun manusa, nyiruan sari nyaéta powerhouse gizi sarta aya loba alesan ngagunakeun eta salaku bagian tina diet reguler anjeun. Kadé uninga yen sari nyiruan teu kapanggih dina produk nyiruan séjénna kawas madu jeung jelly karajaan. Ogé Waspada produk sari nyiruan jeung aditif. Ieu teu produk alam na malah bisa jadi ngabahayakeun.

  • Gizi lengkep. Bee sari ngandung sakabéh gizi urang manusa kudu di dinya granules leutik. Cai mibanda protein, karbohidrat, lemak, antioksidan, vitamin, jeung mineral. Éta kadaharan lengkep.
  • Kontrol beurat.  Bee sari geus kapanggih pikeun mantuan urang leungit jeung ngatur beurat lamun dipaké salaku suplement ka diet sehat sarta latihan biasa. Ieu bisa mantuan ku stimulating métabolisme awak.
  • Kaséhatan pencernaan.  Panalungtikan geus ngabuktikeun yén dahar sari nyiruan bisa ngaronjatkeun kaséhatan pencernaan Anjeun. Ieu bisa jadi dipedar ku kanyataan yén éta ngandung serat ogé probiotics.
  • Anemia.  Penderita anemik dibikeun nyiruan sari ngalaman paningkatan dina sél getih beureum aya di saluran getih. Naha hal ieu kajantenan teu dipikaharti, tapi supplementation nyiruan sari sigana nulungan jalma kalawan anemia.
  • Kadar kolesterol getih.  Bee sari sakumaha suplement hiji ogé geus ditémbongkeun ka ngatur kadar kolesterol dina getih. Ieu ngabalukarkeun tingkat kolesterol alus (HDL) pikeun buka nepi, sedengkeun tingkat kolesterol jahat (LDL) turun.
  • Pencegahan kanker.  Dina studi jeung beurit, sari nyiruan di dahareun dicegah formasi tumor.
  • Umur panjang.  Sababaraha studi geus ditémbongkeun nu nyiruan sari nyumbang ka slowing prosés sepuh tangtu. Ieu sigana naekeun memori, merangsang métabolisme, nguatkeun haté jeung arteri, sarta nyadiakeun gizi anu loba jalma kakurangan sabab umurna.

Royal Jelly

Teu pahili jeung madu, nu eupan dina lebah worker, ager karajaan mangrupa kadaharan pikeun nyiruan ratu, kitu ogé larva dina koloni nu. jelly Royal mangrupakeun salah sahiji faktor jawab transforming larva a kana ratu tinimbang nyiruan worker. Komposisi jelly karajaan ngawengku cai, protéin, gula, saeutik saeutik lemak, vitamin, antioksidan, faktor antibiotik, mineral renik, sarta énzim. Ogé kaasup sanyawa nu disebut asam ratu nyiruan, nu peneliti anu nalungtik, jeung nu geus panginten janten konci pikeun transforming hiji madu nyiruan biasa kana ratu.

  • Perawatan kulit. Jelly Royal bisa kapanggih dina sababaraha produk kageulisan topical sabab bisa mantuan ngajaga kulit tina panonpoé. Ieu malah bisa ngabenerkeun sababaraha karuksakan geus disababkeun ku panonpoé, kaasup malikkeun kolagén jeung ngurangan pisibilitas spot coklat.
  • Kolesterol.  Salaku kalawan duanana madu jeung sari nyiruan, consuming jelly karajaan geus ditémbongkeun saimbang kaluar koléstérol alus jeung goréng dina getih.
  • Sipat anti tumor. Sababaraha studi geus ditémbongkeun anu jelly karajaan, nalika nyuntik kana sél kanker, tiasa ngalambatkeun tumuwuhna tumor.
  • Kaséhatan reproduksi.  Sababaraha proponents tina jelly karajaan ngomong bisa ngaronjatkeun kasuburan wanoja urang komo relive gejala PMS.
  • Kaséhatan pencernaan.  Jelly Royal ieu ogé dipikawanoh jeung bisa nenangkeun sababaraha kaayaan beuteung tina borok mun salah ancur mun kabebeng.

Bee Produk séjén

Atah, organik, sarta unprocessed madu, sari nyiruan, jeung jelly karajaan anu sadayana lumayan gampang pikeun manggihan di toko kaséhatan favorit, atawa hadé acan, a beekeeper lokal. Aya sababaraha produk lianna nu dijieun ku lebah hive anu teu ogé diulik na nu teu sakumaha gampang pikeun meunangkeun leungeun Anjeun on. Propolis, misalna, nya éta bahan resinous nu ngadamel palebah ti geutah na mana maranéhna ngagunakeun pikeun ngégél retakan leutik na liang dina hive nu.

Pikeun manusa, propolis bisa dipaké dina aplikasi topical. Teu produk pangan gizi, najan bisa dipake nyieun permén karét. Propolis boga sipat antibakteri sarta geus lila dipaké minangka ubar topical pikeun tatu, jerawat, sarta rashes kulit. bukti kawates nunjukeun yen eta oge bisa mantuan pikeun ngubaran herpes, inféksi huntu, sarta kasakit radang. buktina teu nu ngayakinkeun, tapi propolis geus aman ngagunakeun.

Indung téh zat lemak nu palebah make nyieun nepi ka bulk tina Combs madu maranéhanana. Teu plant dina pengertian yén éta téh tangguh pikeun nyerna. Teu bahya, tapi maneh moal meunang loba gizi kaluar ti eta lamun coba dahar eta. Naon éta alus keur anu nyieun alam kosmétik, sabun, creams, sarta lilin.

Ngagunakeun Bee Produk di Smoothies

Madu, sari nyiruan, jeung jelly karajaan tiasa sadayana ditambahkeun kana smoothies Anjeun. Hal hébat ngeunaan sari nyiruan jeung madu nyaeta aranjeunna secukupnya hébat ogé mere Anjeun kauntungan kaséhatan alus pisan. Bee sari teu sakumaha amis saperti madu, tapi teu boga rasa nice. Éta kadaharan euyeub, jadi ngenalkeun eta lalaunan. Mimitian kalayan sababaraha séréal dina hiji waktu sarta laun ningkatkeun jumlah Anjeun pake pikeun antara hiji séndok jeung hiji séndok per smoothie. Coba blending sari nyiruan kana smoothies anjeun sarta sprinkling on luhur kawas sprinkles on és krim. Pikeun sakabéh resep smoothie abdi featuring sari nyiruan, klik link di handap ieu.

Smoothies sari Bee

Anjeun tiasa nambahkeun madu liberally mun smoothies anjeun dina tempat sagala sweetener séjén Anjeun bisa make. Ieu marries ogé kalayan sagala rasa sejen, tapi ogé bisa caang on na sorangan. Salawasna néangan madu organik jeung atah jeung lamun bisa manggihan produk dijieun lokal, éta malah hadé. Pariksa pasar tani pangcaketna anjeun pikeun madu lokal.

Rasa tina jelly karajaan henteu pikaresepeun pikeun sarerea. Bisa jadi tart, sarta sakumaha sababaraha ngajelaskeun eta, saeutik amis. Warta alus nyaeta nu hijina kudu saeutik saeutik tina eta (ngeunaan hiji séndok per smoothie) pikeun meunangkeun kauntungan kaséhatan sarta anjeun bisa mask eta di smoothie anjeun kalawan rasa kuat. Kanyataanna, coba nyapasangkeun dinya jeung madu pikeun nyumputkeun rasa nu.

produk Bee anu luar biasa keur eusi gizi maranéhanana jeung kamampuhan pikeun dudung awak manusa dina Jumlah cara. Salawasna jadi cautious lamun ngagunakeun produk ieu lamun anu palebah alérgi atawa pikir Anjeun bisa jadi. Bari langka, lamun anjeun alérgi kana stings nyiruan, sagala salah sahiji produk nyiruan bisa ngabalukarkeun anjeun gaduh réaksi hiji ogé.

Naon pangalaman Anjeun kalayan produk nyiruan? Dupi anjeun gaduh karesep hiji? Mangga ulah ngabejaan ku nyingkah komentar di handap.


Pos waktos: Dec-13-2016
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra