produksi

pabrik urang ieu diwangun pikeun minuhan standar GMP jeung keur angkatan sareng set lengkep canggih produksi jeung nguji peralatan. garis produksi urang kaasup bahan baku coét, tank ékstraksi, concentrator vakum, kromatografi kolom, biologis mémbran parabot purifikasi, tilu - kolom centifuge, alat-alat drying vakum, alat-alat semprot drying sarta alat-alat canggih lianna. Kabéh drying nu, Pergaulan, paking jeung prosés séjénna anu dilakukeun di kelas 100.000 aréa bersih, mastikeun handap standar GMP jeung ISO.

Pikeun unggal produk, kami geus ngembangkeun hiji prosedur produksi lengkep jeung lengkep di handap ieu standar SOP. Kabéh pagawé kami geus dilatih ogé sarta kudu lulus ujian ketat saméméh maranéhna anu diwenangkeun beroperasi dina garis produksi. Sakabéh prosedur diarahkeun sarta diawaskeun ku tim ti manajer produksi ngalaman. Tiap hambalan ieu documented na traceable dina catetan operasi urang.

Saterusna, urang boga protokol ngawaskeun ketat dina situs QA nu ngalibatkeun sampling, nguji jeung ngarékam sanggeus unggal hambalan penting dina garis produksi.

pabrik jeung produk urang geus kaliwat loba Citatah ketat dipigawé ku para nasabah berharga ti sakuliah dunya. Laju cacad tina extracts herbal kami téh kirang ti 1%.

produksi


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key