QA / QC

Konsep kualitas urang téh Quality Dupi kahirupan Hiji perusahaan. Kusabab pabrik didirikan, urang geus mastikeun dilumangsungkeun GMP (Good manufaktur Praktek) salaku System Management kualitas urang. Dina taun 2009, produk nyiruan kami éta organik Certified ku EcoCert nurutkeun EOS tur baku organik NOP. Engké sertipikat kualitas lianna geus ditangtukeun dina dasar audits ketat tur kadali dipigawé ku otoritas relevan, kayaning ISO 9001: 2008, halal, QS, CIQ jeung saterusna.

Simkuring boga tim QC / QA kuat ngawas kualitas produk urang. Tim ieu dilengkepan instrumen nguji canggih kaasup HPLC Agilent 1200, HPLC Waters 2487, Shimadzu UV 2550, atom diserep spectrophotometer TAS-990 jeung saterusna. Jang meberkeun ngadalikeun kualitas, urang ogé padamelan loba lab deteksi pihak-katilu., Kayaning NSF, eurofins, pony jeung saterusna.

QA & QC


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu