R & D

Konci pikeun kasuksesan J & S botani urang nyaeta teknologi canggih urang. Kantos saprak parusahaan didirikan, kami geus salawasna emphasized on panalungtikan bebas jeung inovasi. Urang hired Dr. Paride ti Italia salaku lulugu élmuwan urang na ngawangun hiji tim 5 anggota R & D sabudeureun anjeunna. Dina sababaraha taun katukang, tim ieu geus dimekarkeun belasan produk anyar jeung direngsekeun loba isu teknis konci ngaoptimalkeun proses produksi urang. Kalayan kontribusi maranéhanana, parusahaan urang nangtung kaluar di industri duanana domestically na di dunya. Simkuring sorangan 7 patén-patén nu nyertakeun sagala rupa aspék tina téknologi ékstraksi. téknologi ieu nyandak urang ngahasilkeun extracts kalawan purity luhur, aktivitas biologis luhur, résidu handap kalawan pamakéan énérgi handap.

Sajaba ti éta, J & S botani geus angkatan peneliti urang jeung kaayaan nu alat-alat laboratorium kasenian. Puseur Panalungtikan kami geus dilengkepan tank leutik tur sedeng-ukuran ékstraksi, a evaporator usaha Rotary, kolom kromatografi leutik tur sedeng-ukuran, concentrator buleud, mesin vakum drying leutik tur semprot munara garing mini, jsb Sadaya prosés produksina kudu dites jeung disatujuan dina laboratorium saméméh produksi masal di pabrik.

J & S botani mertahankeun dana R & S badag unggal taun nu tumuwuh taunan dina laju 15%. Tujuanana urang téh pikeun nambahkeun dua produk anyar unggal taun na, sahingga, mastikeun kami hiji parusahaan ngarah dina industri ékstraksi tutuwuhan di dunya. R & D


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra