ekstrak babakan Yohimbe

ekstrak babakan Yohimbe

Pondok Description:

[Latin Ngaran] Corynante Yohimbe [Plant Sumber] Yohimbe babakan dikumpulkeun ti Afrika [Spesifikasi] Yohimbine 8% (HPLC) [Panémbong] Beureum Brown Rupa Bubuk [partikel ukuranana] 80 bolong [Loss on drying] 5.0% [beurat Metal] 10PPM [ pangleyur ekstrak] Étanol [Panyimpenan] Store di tiis & garing wewengkon, tetep jauh ti lampu langsung sarta panas. [Paket] dipak dina kertas-drum na dua palastik-kantong di jero. beurat Net: 25kgs / kendang [Naon yohimbe] Yohimbe mangrupakeun tangkal anu tumuwuh di Afrika, jeung pribumi aya gaduh ...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9.999 / Kg
  • Kuantitas Min.Order: 100 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Kgs per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    [Latin Ngaran]  Corynante Yohimbe

    [Plant Sumber] Yohimbe babakan dikumpulkeun ti Afrika

    [Spesifikasi] Yohimbine 8% (HPLC)

    [Panémbong] Beureum Brown Rupa Bubuk

    [Ukuran partikel] 80 bolong

    [Loss on drying] 5.0%

    [Beurat Metal] 10PPM

    [Nimba pangleyur] Étanol

    [Panyimpenan] Store di tiis & garing wewengkon, tetep jauh ti lampu langsung sarta panas.

    [Paket] dipak dina kertas-drum na dua palastik-kantong di jero. beurat Net: 25kgs / kendang

     Yohimbe babakan extract111

    [Naon yohimbe]

    Yohimbe mangrupakeun tangkal anu tumuwuh di Afrika, jeung pribumi aya geus dipaké babakan atah na sanyawa dimurnikeun pikeun ningkatkeun pidangan kahayang seksual sarta kinerja. Yohimbe geus dipaké pikeun abad salaku hiji aphrodisiac. Geus malah geus smoked sakumaha hallucinogen a. Kiwari, ekstrak babakan Yohimbe ieu lolobana dipaké pikeun ngubaran peluh pikeun lalaki sarta awéwé.

    Nalika ingested, Yohimbe ieu assimilated kana aliran getih, sarta épék energizing Yohimbe urang datangna ti kamampuhna pikeun ngaronjatkeun aliran getih ka rarangan - na ieu manglaku ka duanana lalaki sarta women.Aside ti épék aphrodisiac na panalungtikan anyar ogé némbongkeun yén Yohimbe boga kawasa épék antioksidan.

     

    . Yohimbe babakan extract221

    [Fungsi]

    Yohimbe Bark nimba Mangpaat £ º

    1.It Éta hiji aphrodisiac boh lalaki sarta awéwé

    2.Be dipaké pikeun tarung peluh

    3.It bakal ditempokeun kan janten antioksidan anu kuat

    4.It oge mantuan nyegah arteri ti lalaki clogged

    5.It mantuan kinerja seksual, ningkatkeun libido

    6.Ithas ogé geus ditémbongkeun pikeun mantuan nyegah panarajang jantung

  • Saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk