Fixed Competitive Price Organic Fresh royal jelly Factory for Cape Town

Fixed Competitive Price
 Organic Fresh royal jelly Factory for Cape Town

Short Description:

[Products Name]  Fresh royal jelly, organic fresh royal jelly [Specification]  10-HDA 1.4%, 1.6%, 1.8%, 2.0%  HPLC [Gerneral feature] 1. Low antibiotics, Chloramphenicol< 0.1ppb 2.Organic certified by ECOCERT, according to EOS & NOP organic standard; 3.100% pure natural frozen fresh royal jelly 4.Can be easily produced into soft capsules. [Our advantages] 600 bee farmers, 150 units of bee-feeding groups located in natural mountains; Organic certificated by ECOCERT; NON-antibiotics, w...


Product Detail

Product Tags

Our personnel are always in the spirit of "continuous improvement and excellence", and with the superior quality products, favorable price and good after-sales services, we try to win every customer's trust for Fixed Competitive Price Organic Fresh royal jelly Factory for Cape Town, We warmly welcome business partners from all walks of life, expect to establish friendly and cooperative business contact with you and achieve a win-win goal.


[Products Name]  Fresh royal jelly, organic fresh royal jelly

[Specification]  10-HDA 1.4%, 1.6%, 1.8%, 2.0%  HPLC

[Gerneral feature]

1. Low antibiotics, Chloramphenicol< 0.1ppb

2.Organic certified by ECOCERT, according to EOS & NOP organic standard;

3.100% pure natural frozen fresh royal jelly

4.Can be easily produced into soft capsules.

Fresh royal jelly1

[Our advantages]

 1. 600 bee farmers, 150 units of bee-feeding groups located in natural mountains;
 2. Organic certificated by ECOCERT;
 3. NON-antibiotics, widely exported to Europe;
 4. Health Certificate, Sanitary Certificate and Quality Certificate are available.
 5. Fresh royal jelly2

[Packing]

1kg in plastic jar, with 10 jars per carton.

5kg in a aluminum foil  bag,  10kgs per carton.

Also we can pack as customer’s requirement.

Fresh royal jelly3 Fresh royal jelly4

[Transportation]
If quantity ordered is low we can transport by air,

If above 4,000kg, by sea, one 20 foot refrigerated container.

[Storage]

Fresh royal jelly5
[What is royal jelly]
Fresh royal jelly is the concentrated super food responsible for turning an ordinary worker bee into a queen bee. The queen bee is 50% larger than a worker bee and lives for up to 4 to 5 years with worker bees living through only one season.
Fresh royal jelly, along with bee pollen, propolis and honey, contains a natural source of nutrients, which the body needs to maintain good health. Athletes and other people report increased stamina and general well being, after two weeks supplementing their diets.

Main indices of physical and chemic in fresh royal jelly

Ingredients Indices

Fresh royal jelly

Standards

Results

Ash

1.018

<1.5

Complies

Water

65.00%

<69%

Complies

Glucose

11.79%

<15%

Complies

Water-solubility protein

4.65%

<11%

Complies

10-HDA

1.95%

>1.4%

Complies

Acidity

32.1

30-53

Complies

[Quality control]

Traceability record

GMP standard production

Advanced inspection equipment

Fresh royal jelly6

[Benefits]
The benefits of Royal Jelly and other hive products are no longer treated as folk medicines. Royal jelly has been found to be helpful in the following areas:
1) Tones and strengthens skin
2) Relieves weak and tired eyes
3) Combats the aging process
4) Improves memory
5) Aiding restful sleep
6) Helps against impotence in men and infertility in women
7) It is an antibacterial and may help to prevent leukemia
8) Has a yeast-inhibiting function, preventing conditions such as
thrush and athlete’s foot
9) Contains the male testosterone, which may increase libido
10) Can help treat muscular dystrophy
11) Improves resistance to allergies
12) Controls cholesterol levels
13) Boosts the body’s resistance to the harmful side effects of
chemotherapy and radiotherapy
14) Helps treat skin problems, including eczema, psoriasis and acne
15) Combined with Pantothenic acid, royal jelly provides relief from
the symptoms of arthritis.

 • Previous:
 • Next: • https://davesmith.ludaxx.com

  https://www.davegsmith.com/

  https://bluelineproducts.com/

  How it Works for Diet using Sugar Blocker in this area Mobile

  Why it Works for
  F21 is an All Natural Sugar Blocker that assists restrict your blood sugar level absorption. It includes different substances discovered to have various wellness perks, such as L-Arabinose, Coriolus Versicolor Polysacchride, Konjac-Mannan, Magnesium Stearate, Mint taste: Menthol and Natural Colors. F21 not just does it assist advertise weight-loss, (PSK) enhances your immune system feedback. In fact, for each gram of F21, you can block approximately 20 grams of sugar (sucrose). The formula not just assists advertise weight-loss, it benefits the intestinal system by permitting the obstructed sucrose to sustain helpful probiotic germs while the polysaccharide (PSK) enhances your immune system feedback.

  DG Smith https://www.davegsmith.com/

  diabetes care :
  00:00:05 sugar cravings
  00:00:12 safe appetite suppressant
  00:00:19 F21 Sugar Blocker
  00:00:27 Weigh tloss
  00:00:34 Fitness  VIDEO NHIỀU NGƯỜI XEM NHẤT YOUTUBE: “Sức Khỏe và Đời Sống: Những Nguy Cơ Khiến Rau Mầm Nhiễm Độc” https://goo.gl/3W1dj5
  -~-~~-~~~-~~-~-

  Cây thuốc quanh ta: 7 lợi ích của quả việt quất đối với sức khỏe
  Việt quất là một trong những loại quả giàu dinh dưỡng nhất thế giới giàu chất chống oxy hóa, phòng ngừa ung thư, giảm cân và đẹp da.
  Quả việt quất có nguồn gốc ở Bắc Mỹ, quả việt quất rất giàu proanthocyanidin, các chất chống oxy hóa tự nhiên đã được chứng minh để chống lại ung thư, giảm cân và cho bạn làn da sáng trẻ.
  Quả việt quất là một trong những loại thực phẩm có nhiều chất dinh dưỡng nhất trên thế giới và chứa hàm lượng lớn các chất chống oxy hóa.

  1. Chống lão hóa
  Chất chống oxy hóa là người bạn tốt nhất của bạn để giúp đảo ngược thiệt hại được thực hiện bởi các độc tố và các gốc tự do và giúp cơ thể tự bảo vệ mình chống lại các mầm bệnh nguy hiểm.
  Không những quả việt quất giàu chất chống oxy hóa chung, chúng rất giàu proanthocyanidins, có khả nang chống viêm. Viêm là cội rễ của hầu hết các bệnh như bệnh tim mạch, đái tháo đường, ung thư và hầu hết các bệnh tật con người biết đến.
  2. Tăng cường sức khỏe não
  Do chứa một lượng cao của phenol, đặc biệt axit gallic, quả việt quất được biết đến như là “tác nhân bảo vệ thần kinh”. Theo các nhà nghiên cứu từ Iran, điều này có nghĩa rằng có thể bảo vệ não của chúng ta khỏi sự thoái hóa, nhiễm độc thần kinh và stress oxy hóa.
  Một nghiên cứu khác cho thấy rằng tiêu thụ nhiều quả việt quất làm chậm suy giảm nhận thức và cải thiện trí nhớ và chức năng vận động. Các nhà khoa học trong nghiên cứu này cho rằng những kết quả này là do các chất chống oxy hóa trong quả việt quất giúp bảo vệ cơ thể khỏi stress oxy hóa và giảm viêm.
  3. Chống ung thư
  Nghiên cứu lâm sàng thậm chí đã phát hiện ra rằng, không giống như dùng tia xạ và hóa trị liệu, thực phẩm giàu axit gallic như quả việt quất có thể tiêu diệt ung thư mà không làm hại các tế bào khỏe mạnh.
  4. Hỗ trợ tiêu hóa
  Là một nguồn tự nhiên của chất xơ hòa tan và không hòa tan, quả việt quất có thể giúp điều hòa đường tiêu hóa của bạn bằng cách chỉ ăn một vài nắm một ngày.
  Trong thực tế, Nhà nghiên cứu Vivian Chi-Hua Wu, Đại học Maine đã phát hiện ra rằng quả việt quất hoang dã có tiềm năng prebiotic , thúc đẩy sự tăng trưởng của vi khuẩn có lợi (probiotic) trong đường ruột và thúc đẩy lợi ích tiêu hóa và sức khỏe.
  5. Đẩy mạnh sức khỏe tim
  Các nghiên cứu cho thấy rằng ăn dâu tây và quả việt quất cùng nhau có một hiệu lực thực sự làm giảm nguy cơ đau tim lên đến 33 %. Lợi ích sức khỏe quả việt quất cũng đã được chứng minh là làm giảm LDL cholesterol, làm tăng HDL cholesterol và giảm huyết áp một cách tự nhiên.
  6. Giảm mụn trứng cá
  Chiết xuất các sản phẩm chăm sóc da từ việt quất đang trở nên rất phổ biến trên khắp thế giới. Các vitamin và khoáng chất trong việt quất giúp khôi phục lại sự cân bằng hormone, chống mụn trứng cá. Ngoài ra, quả việt quất có chứa resveratrol, mà được chứng minh để giảm thiệt hại từ việc tiếp xúc ánh nắng mặt trời.
  7. Hỗ trợ giảm cân
  Là hàm lượng calo thấp, chỉ số đường huyết thấp và giàu chất xơ, mọi người có ba lý do để ăn quả việt quất để giảm cân. Bởi vì thực phẩm chỉ số đường huyết thấp được hấp thu chậm hơn, nằm trong đường tiêu hóa lâu hơn. Những thực phẩm này có thể giúp kiểm soát sự thèm ăn và trì hoãn dấu hiệu đói, giúp kiểm soát cân nặng. Đường trong máu cân bằng cũng có thể giúp giảm nguy cơ kháng insulin.
  TS.BS. Lê Thanh Hải
  Nguồn: https://suckhoedoisong.vn/7-loi-ich-cua-qua-viet-quat-doi-voi-suc-khoe-n123430.html

  Related Products