2016 producent af grønne kaffebønneekstrakter af god kvalitet i Wellington


Produktdetaljer

Produkt Tags

Relateret video

Feedback (2)

Vores primære mål vil være at give vores kunder et seriøst og ansvarligt lille forretningsforhold, der giver personlig opmærksomhed til dem alle for5 Htp Plus,h Htp,Konnyaku pulver , Vi har fire førende produkter. Vores produkter sælges bedst ikke kun på det kinesiske marked, men også velkommen på det internationale marked.
2016 producent af grønne kaffebønneekstrakter af god kvalitet i Wellington Detalje:

[Latinsk navn] Coffea arabica L.

[Plantekilde] fra Kina

[Specifikationer] chlorogensyre 10%-70%

[Udseende] Gulbrunt fint pulver

Anvendt plantedel: Bønne

[Partikelstørrelse] 80 Mesh

[Tab ved tørring] ≤5,0 %

[Heavy Metal] ≤10PPM

[Opbevaring] Opbevares på et køligt og tørt sted, hold dig væk fra direkte lys og varme.

[Holdbarhed] 24 måneder

[Pakke] Pakket i papirtromler og to plastikposer indeni.

[Nettovægt] 25 kg/tromle

Grønne kaffebønneekstrakt111

[Kort introduktion]

Grønne kaffebønneekstrakt kommer fra Europa og er standardiseret til mere end 99 % klorogensyre. Chlorogensyre er den forbindelse, der findes i kaffe. Som længe har været kendt for sine gavnlige egenskaber. Denne aktive ingrediens gør Green Coffee Bean et fremragende middel til at absorbere frie iltradikaler; samt hjælper med at afværge hydroxylradikaler, som begge bidrager til nedbrydning af celler i kroppen.Grønne kaffebønner har stærke polyfenoler, som hjælper med at reducere frie iltradikaler i kroppen, men den er standardiseret til mere end 99% cholorgensyre, en diætpolyphenol, der hjælper med at regulere stofskiftet. Testresultater viste, at grønne kaffebønner havde mere end dobbelt så høj kapacitet til at absorbere iltradikaler sammenlignet med grøn te og vindruekerneekstrakter

Grønne kaffebønneekstrakt111.222jpg

[Hovedfunktioner]

1. Chlorogensyre, længe kendt som en antioxidant med potentiel anti-cancer aktivitet, bremser også frigivelsen af ​​glukose til blodbanen efter et måltid.

2. sænke ens blodsukkerniveau, undertrykke appetitten, sænke blodtrykket og reducere niveauet af visceralt fedt.

3. Nyttig til at bekæmpe de frie radikaler i vores kroppe, som kan beskadige vores celler og bidrage til tilstande som hjerte-kar-sygdomme. Test resultater

viste, at grøn kaffebønner havde mere end dobbelt så høj grad af iltradikalabsorberingsevne sammenlignet med grøn te og vindruekerneekstrakter.

4. Fungerer som en effektiv smertestillende medicin, især til migrænemedicin;

5.Reducer risikoen for diabetes.


Produktdetaljer billeder:

2016 producent af grønne kaffebønneekstrakter i god kvalitet i Wellington detaljebilleder


Relateret produktguide:

Vi støtter vores potentielle købere med ideel topkvalitetsvarer og udbyder af overlegent niveau. Ved at blive specialistproducenten i denne sektor har vi nu opnået rigelig praktisk ekspertise i at producere og administrere for 2016 producent af grønne kaffebønneekstrakter af god kvalitet i Wellington, Produktet vil levere til hele verden, såsom: Argentina, Schweiz, Firenze , Hvis du giver os en liste over varer, du er interesseret i, sammen med mærker og modeller, kan vi sende dig tilbud. Husk at maile os direkte. Vores mål er at etablere langsigtede og gensidigt profitable forretningsforbindelser med indenlandske og udenlandske kunder. Vi ser frem til at modtage dit svar snart.


  • SE VENLIGST DENNE VIDEO
    VENLIGST ABONNER DENNE VIDEO
    DEL VENLIGST DENNE VIDEO
    Pui shag chorchori er en meget enkel opskrift ... kan nemt tilberedes.

    Pui shaag – 1 kg. Bladene skal knækkes fra den bløde stilk og hakkes i små stykker. Skær stilken i 1½ længde.

    Kumro (græskar) i tern - 2 kopper

    Kartofler - 2, skrællet og skåret i tern

    Aubergine (valgfrit) - 1, skåret i tern

    Grønne chilier – 2-3 slidser i midten

    Sennepsfrø – 1 spsk og Valmuefrø – 1 tsk, lavet til en pasta (Denne ret kan også tilberedes uden tilsætning af sennep og valmuefrø).

    Panch phoron - 1 ½ tsk

    Haldi og rød chili pulver

    Sukker (valgfrit) - efter smag. Det røde friske græskar tilføjer sødme.

    Salt

    Sennepsolie - 1 spsk

    Varm olie op i en gryde eller wok, og så snart der kommer røg, tilsæt panchphoron, og når den knitrende lyd kommer op, tilsæt de grønne chili. Et minut og så går alle grøntsagerne sammen med pui shaag i. Rør rundt og læg låg på. Kog i et par minutter. Næste går i haldi og chili pulver snart efterfulgt af salt og sukker. Dæk gryden til og kog over lavt blus. Shaag og grøntsagerne frigiver vand, og hele medleyen begynder at koge i gryden ... langsomt.

    Lad ikke gryden gå uden opsyn. Åbn låget og rør i det fra tid til anden. Inden alt vandet tørrer til, tilsæt sennep og valmuefrøpasta og kog i yderligere 3-4 minutter ved høj flamme, indtil det hele ser grødet ud. Overfør i en serveringsskål...servér, spis og få smagen af ​​det.

    Retten jeg har lavet er helt vegetarisk. Du kan også tilføje chingri (små rejer) og fiskehoved til denne Chorchori for at tjene som en ikke-grøntsagsret.

    For at tilføje rejerne skal du først rense og fjerne chingrien, stege og beholde den. Til fiskehovedet tilføjer hilsa-fiskehovedet en tydelig ilsk (hilsa) smag. Men du kan også tilføje Rohu-fiskehovedet og endda andre. Rens fiskehovedet, steg til det ser mørkt og sprødt ud. Rejerne kan tilsættes 2-3 minutter før der slukkes for gassen. Til det stegte fiskehoved brækkes det i små stykker, før det tilsættes chorchorien.



    En hurtig og nem måde at lave en lækker græskartærte uden at tilsætte sukker, men få den samme sødme ved hjælp af
    1 dåse Libby's 29 oz eller 2 ea 15 oz dåser
    1/2 spsk JAJAStevioside(stevia-ekstrakt) fra Emperor's Herbologist tilgængelig på https://emperorsherbologist.com/stevioside.php
    1 spiseskefuld stødt kanel (eller efter smag)
    1 tsk salt
    1 spiseskefuld græskartærtekrydderi (eller efter smag)
    4 store æg (økologisk fritgående høns smager bedst – og de er billige hos Wallmart)
    24 ounce mælkeerstatning (mandel, kokos eller soja)
    2 ubagte dyb 9" tærtebund
    Inklusive skorpen - som tilføjer næsten alle kulhydrater, kalorier og fedt: 172 kalorier, 18,25 kulhydrater, 12,01 gram

    Når vi taler om dette samarbejde med den kinesiske producent, så vil jeg bare sige "nååååååååååååååååååben tid", så er vi meget tilfredse.
    5 stjerner Af Nicole fra Durban - 25.10.2017 15:53
    Produktionsstyringsmekanismen er afsluttet, kvaliteten er garanteret, høj troværdighed og service lader samarbejdet er nemt, perfekt!
    5 stjerner Af Eleanore fra Jersey - 2017.01.28 18:53
    Skriv din besked her og send den til os