2016 Nový štýl extraktu z ľubovníka bodkovaného Veľkoobchod do Uzbekistanu


Detail produktu

Štítky produktu

Súvisiace video

Spätná väzba (2)

Náš tím prostredníctvom kvalifikovaného školenia. Kvalifikované odborné znalosti, silný zmysel pre podporu, na uspokojenie túžby spotrebiteľov po podporeČo je glukomanán,Potraviny obohatené o fytosterol,Fytosterolový komplex s beta sitosterolom, Vždy sa tešíme na vytváranie úspešných obchodných vzťahov s novými klientmi po celom svete.
2016 Nový štýl extraktu z ľubovníka bodkovaného Veľkoobchod do Uzbekistanu Detail:

[latinský názov]Hypericum perforatum

[Rastlinný zdroj] Z Číny

[Vzhľad] Hnedý jemný prášok

[Špecifikácia] 0,3 % hypericín

[Veľkosť častíc] 80 Mesh

[Strata sušením] ≤5,0 %

[Ťažký kov] ≤10PPM

[zvyšok pesticídu] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA

[Skladovanie] Skladujte na chladnom a suchom mieste, chráňte pred priamym svetlom a teplom.

[Balík] Balené v papierových sudoch a dvoch plastových vreckách vo vnútri.

Výťažok z ľubovníka 11

[Čo je ľubovník bodkovaný]

Ľubovník bodkovaný (Hypericum perforatum) má históriu používania ako lieku už v starovekom Grécku, kde sa používal na celý rad chorôb vrátane rôznych nervových porúch. Ľubovník má tiež antibakteriálne, antioxidačné a antivírusové vlastnosti. Kvôli svojim protizápalovým vlastnostiam sa aplikoval na pokožku, aby pomohol pri hojení rán a popálenín. Ľubovník bodkovaný je jedným z najčastejšie kupovaných rastlinných produktov v USA.

Výťažok z ľubovníka bodkovaného221

V posledných rokoch sa ľubovník bodkovaný intenzívne študoval ako liečba depresie. Väčšina štúdií ukazuje, že ľubovník bodkovaný môže pomôcť pri liečbe miernej až stredne ťažkej depresie a má menej vedľajších účinkov ako väčšina iných antidepresív na predpis.

[Funkcie]

1. Antidepresívne a sedatívne vlastnosti;

2. Účinný liek na nervový systém, uvoľňuje napätie a úzkosť a pozdvihuje náladu;

3. Protizápalové

4. Zlepšite kapilárnu cirkuláciu


Detailné obrázky produktu:

2016 Nový štýl extraktu z ľubovníka bodkovaného Veľkoobchod do Uzbekistanu podrobné obrázky


Súvisiaci produktový sprievodca:

Ako výsledok našej špecializácie a povedomia o opravách, náš podnik získal v roku 2016 vynikajúcu popularitu medzi kupujúcimi kdekoľvek v prostredí Nový štýl extraktu z ľubovníka bodkovaného Veľkoobchod do Uzbekistanu , Produkt bude dodávať do celého sveta, ako napríklad: Rotterdam, Srí Lanka, Bangladéš, Prečo to môžeme urobiť? Pretože: A, Sme čestní a spoľahliví. Naše produkty majú vysokú kvalitu, atraktívnu cenu, dostatočnú zásobovaciu kapacitu a perfektný servis. B, Naša geografická poloha má veľkú výhodu. C, Rôzne typy: Vitajte vo svojom dopyte, bude to vysoko ocenené.


  • Neznášaj Dana Quinna, pretože dostáva kilá bombového zadku JaJa Steviosides zadarmo, moji negovia. Dan Quinn by ťa použil a zneužil v pere, Alan z emperorsherbologist[bodka]com.



    POZRITE SI PLNÚ VERZIU: https://goo.gl/APNPrA?91668

    Kvalita výrobkov je veľmi dobrá, hlavne v detailoch je vidieť, že firma aktívne pracuje na uspokojovaní záujmu zákazníka, milý dodávateľ.
    5 hviezd Od Nydie z New Yorku - 2018.06.03 10:17
    Personál je zručný, dobre vybavený, proces je špecifikácia, produkty spĺňajú požiadavky a dodávka je zaručená, najlepší partner!
    5 hviezd Autor EliecerJimenez zo Spojených arabských emirátov - 28.07.2017 15:46
    Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju