2016 Sitaili Fou Pumpkin Seed Extract Manufacturer i Lepanona


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

Vitio Faatatau

Manatu faaalia (2)

Matou te faʻamoemoe e malamalama i le faʻaleagaina lelei mai le gaosiga ma tuʻuina atu le lagolago pito i luga i totonu ma fafo atu o tagata faʻatau ma le loto atoa moFoma'i 5 Htp,5 Htp Benefits doses,Proanthocyanidins, Faafetai mo le faʻaaluina o lou taimi taua e asiasi mai ai ia i matou ma tulimatai atu e maua se felagolagomai manaia ma oe.
2016 Sitaili Fou Pumpkin Seed Extract Manufacturer in Lepanona Fa'amatalaga:

[Igoa Latina] Cucurbita pepo

[Plant Source]mai Saina

[Faamatalaga] 10:1 20:1

[Fa'aaliga] Enaena lanu samasama pauta lelei

Vaega o La'au Fa'aaogaina: Fatu

[Lapopoa o vaega] 80 Mesh

[Ma'imau ile fa'amago] ≤5.0%

[Meamea Mamafa] ≤10PPM

[Teuga] Teu i totonu o le nofoaga malulu ma mago, aloese mai le malamalama tuusao ma le vevela.

[Ola e teu ai] 24 Masina

[Afīfī] Fa'aputu i pepa-pa'u ma lua taga palasitika i totonu.

[Mata mama] 25kgs/papa

Fua o le Maukeni111

Folasaga

O fatu maukeni e fa'aaogaina fa'afoma'i e fesoasoani ai i le fa'aleleia atili o le ga'o e ala i le fa'ate'a ese mai o le intestinal vaega o parasite ma anufe.

I le avea ai ma mea mata o fualaau faasaina mo le aveesea o iniseti, fula, ma pertussis, fua o fatu maukeni e masani ona faʻaaogaina i fale gaosi oloa;

I le avea ai ma mea e togafitia ai le le lelei o meaai ma le prostate, o le fua o fatu maukeni o loʻo faʻaaogaina lautele i pisinisi faʻalesoifua maloloina.

Su'ega Fatu o Maukeni221

GALUEGA:

1. E mafai ona fesoasoani le fua o fatu maukeni e puipuia ai le maʻi prostate.

2. Pumpkin seed extract has the function of treating whooping cough and children with sorethroat.

3. O le maukeni o se puna masani foi o le magnesium, phosphorus, seleni, zinc, vitamini A, ma vitamini C.

4.O le cushaw extract o se laxative foi, lea e mafai ona fesoasoani i le susu o le paʻu, e moni lava o se meaʻai matagofie lelei mo tamaitai.

5. O le fatu maukeni e faʻaaogaina faʻafomaʻi e fesoasoani e faʻaleleia le gaioiga o le manava e ala i le tafiesea o le intestinal tract o parasites ma anufe.

6. O le fuala'au fatu cushaw e tele acid, o lenei acid e mafai ona malolo ai le isi angina, ma i ai se galuega e maualalo ai le toto maualuga.


Ata fa'amatalaga o oloa:

2016 New Style Pumpkin Seed Extract Manufacturer i Lepanona auiliiliga ata


Ta'iala o Mea'ai Fa'atatau:

Matou te faʻamalosi i luga o le mataupu faavae o le faʻaleleia o le 'High high quality, Efficiency, Sincerity and Down-to-earth work approach' e ofoina atu ia te oe le fesoasoani sili o le gaioiga mo le 2016 New Style Pumpkin Seed Extract Manufacturer i Lepanona, O le oloa o le a tuʻuina atu i tagata uma. i luga o le lalolagi, e pei o: azerbaijan, Slovak Republic, Bandung, Faatasi ai ma se tulaga-o-le-ata atoatoa faiga faʻamatalaga faʻamatalaga faʻatau ma le 300 tagata faigaluega tomai 'galuega malosi, ua atiae e le matou kamupani ituaiga uma o oloa mai le vasega maualuga, vasega feololo. i vasega maualalo. O lenei filifiliga atoa o oloa lelei e ofoina atu ia tatou tagata faʻatau filifiliga eseese. E le gata i lea, o la matou kamupani e pipii i le maualuga ma le tau talafeagai, ma matou te ofoina atu foi auaunaga lelei OEM i le tele o ituaiga lauiloa.


  • Amazon-IT: https://kinix.us/ochit/2/it/B01ASENVAI/revisione
    E fesoasoani ia te oe e maua ai se moe lelei i po o se tasi o amino acids taua o loʻo i totonu o tatouPa'u fua o maukenio le tryptophan.
    O le tele o acids, ma le muamua o le serotonin ma le melatonin, o lenei polotini fesoasoani e taua i le faʻatonutonuina o lagona ma le moe., E mafai ona faʻamalieina se Prostate Faʻateleina: Phytochemicals e maua mai fatu ma suauu ua faʻaalia i le tele o falemaʻi lata mai. suʻesuʻega e faʻaitiitia ai faʻamaʻi ita o se prostate., e aofia ai toetoe lava o mea uma o loʻo maua i totonu o maso o le tagata., Omega Nutrition's o se mea faʻapitoa ma manaia le tofoina o fualaau faisua e maua fua le Gluten, Dairy, Nuts and Sugar.



    Su'e po'o a mea'ai sili ona maloloina i le lalolagi mo le pa'u mamafa ma le soifua maloloina.

    Ole lisi lea ole 11 pito i luga ole soifua maloloina ile lalolagi.

    Broccoli - E mauoa i le vaitamini C (na'o se ipu o mea e mafai ona fesoasoani ia te oe e lavea ai lau faailoga i aso uma), o se meaʻai taua e mafai ona faʻaititia ai le maualuga o le cortisol i taimi faigata, fesoasoani ia i latou o loʻo toesea i le tulaga tutotonu.

    O fatu Chia o se tasi lea o mea'ai sili ona aoga i le paneta. O le tasi aunese (28 kalama) e iai le 11 kalama o alava meaʻai, ma se vaega tele o le faʻaaogaina o le magnesium, calcium, manganese, ma le tele o isi meaʻai taua.

    O le garlic ose faʻamaʻi malosi e mafai ona faʻalavelaveina le tuputupu aʻe o siama, e aofia ai le E. coli.Allicin, o se tuufaatasiga o loʻo maua i le kalaka, e galue o se anti-inflammatory mamana ma ua faʻaalia e fesoasoani e faʻaititia le LDL ma le aofaʻi atoa o le cholesterol ma le maualuga o le toto.

    Fa'i e fa'avalevalea faigofie ma feavea'i. O fa'i o se tasi o puna sili o le potassium i le lalolagi. E maualuga foi i le vaitamini B6 ma le fiber.

    O apu o se faleteuoloa o antioxidants, e faʻafefe ai faʻamaʻi saoloto. Free radicals o mea faʻaleagaina e gaosia i totonu o le tino e mafua ai suiga le manaʻomia. E aafia i latou i le faagasologa o le matua ma nisi o faamai. Ua maua i su'esu'ega o le antioxidant e maua i apu (polyphenols) e mafai ona fa'alautele ai le ola.

    I le avea ai o le legume, o chickpea e ta'ua uma lava o se mea'ai porotini ma fuala'au, e fesoasoani ia te oe e taia 2 vaega taua i le taimi e tasi.

    Punaoa - https://www.yourhealthremedy.com/health-tips/healthiest-foods-earth/

    Ata - pixabay

    Musika https://bensound.com/

    Pule e va'ava'ai, latou te maua le manatu o le "fa'amanuiaga fa'atasi, fa'aauau pea le fa'aleleia ma le fa'afouina", matou te maua se talanoaga manaia ma le Felagolagomai.
    5 Fetu Saunia e Louise mai Yemen - 2018.04.25 16:46
    O le lelei o oloa e matua lelei lava, aemaise lava i faʻamatalaga, e mafai ona vaʻaia o loʻo galue malosi le kamupani e faʻamalieina le fiafia o tagata faʻatau, o se faʻatau lelei.
    5 Fetu Saunia e Marcie Green mai Malta - 2018.06.09 12:42
    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou