2016 Super Lowest Price Marigold extract Sapalai i Detroit


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

Vitio Faatatau

Manatu faaalia (2)

Tatou te mafaufau ma faataitai i taimi uma e fetaui ma le suiga o tulaga, ma tuputupu ae. Matou te faʻamoemoe i le ausiaina o se mafaufau ma se tino sili atu faʻapea foʻi ma le ola moPhytosterol Suau'u,O fea e mafai ona ou faʻatau ai le suauʻu Propolis,Fa'atau Glucomannan, I le avea ai o se atinaʻe autu o lenei pisinisi, o loʻo taumafai la matou kamupani e avea ma taʻutaʻua faʻatau, faʻalagolago i le faʻatuatuaga o tagata tomai sili & fesoasoani i le lalolagi atoa.
2016 Super Lowest Price Marigold extract Sapalai i Detroit Fa'amatalaga:

[Igoa Latina] Fausia sini L

[Plant Source]mai Saina

[Fa'amatalaga] 5%~90%

[Fa'aaliga] Lanusama Samasama pauta lelei

Vaega o La'au Fa'aaogaina: Fugalaau

[Lapopoa o vaega] 80 Mesh

[Ma'imau ile fa'amago] ≤5.0%

[Meamea Mamafa] ≤10PPM

[Teuga] Teu i totonu o le nofoaga malulu ma mago, aloese mai le malamalama tuusao ma le vevela.

[Ola e teu ai] 24 Masina

[Afīfī] Fa'aputu i pepa-pa'u ma lua taga palasitika i totonu.

[Mata mama] 25kgs/papa

Su'ega marigold1111

Folasaga

Ole fugala'au marigold e a'afia ile aiga compositae ma tagetes erecta. O se laʻau faʻaletausaga ma totō lautele i Heilungkiang, Jilin, Inner Mongolia, Shanxi, Yunnan, ma isi.O le marigold matou te faʻaaogaina e sau mai le itumalo o Yunnan. Faʻavae i luga o le tulaga faʻapitonuʻu o le siosiomaga faʻapitoa eleele ma tulaga moli, o le marigold i le lotoifale o loʻo i ai uiga e pei o le tuputupu aʻe vave, taimi umi o le fuga, maualuga le gafatia ma le lelei o le lelei. fa'amaonia.

O galuega faatino

1) Puipui le paʻu mai le faʻaleagaina o le la.

2) . Puipuia le paʻu e ala i le faʻaitiitia o le lamatiaga o le macular degenration.

3) Puipuia le cardiopathy ma le kanesa ma tetee atu i le arteriosclerosis.

4) .Prevent retina e faasaga i oxidation pe a mitiia malamalama

5) Anti-kanesa ma puipuia le sosolo o sela o le kanesa

6) Faʻaleleia le soifua maloloina o mata

Fa'aoga

(1) Faʻaaogaina i vailaʻau faʻasoifua maloloina oloa tausiga, e masani ona faʻaaogaina i oloa tausiga vaʻaia e faʻaitiitia ai le vaivai o le vaai, puipuia le faʻaleagaina o le mata, ma puipuia le soifua maloloina o mata.

(2) Faʻaaogaina i mea teuteu, e masani ona faʻaaogaina i le paʻepaʻe, faʻafefe-maanuminumi ma le puipuiga o le UV.

Su'ega marigold1122211


Ata fa'amatalaga o oloa:

2016 Super Lowest Price Marigold extract Tuuina atu i Detroit ata auiliili


Ta'iala o Mea'ai Fa'atatau:

O la matou sini o le faʻamalosia ma le faʻaleleia o le lelei ma le tautua o oloa o loʻo i ai nei, aʻo faʻaauau pea ona atiaʻe oloa fou e faʻafetaui ai manaoga o tagata faʻatau eseese mo le 2016 Super Lowest Price Marigold extract Supply to Detroit , Le oloa o le a tuʻuina atu i le lalolagi atoa, e pei o: Guyana, Bhutan, Bahamas, O la matou kamupani e tele le malosi ma o loʻo i ai se faiga faʻatauga tumau ma atoatoa. Matou te moomoo maimau pe ana mafai ona matou faʻavaeina sootaga faʻapisinisi lelei ma tagata faʻatau uma mai le fale ma fafo i luga o le faʻavae o faʻamanuiaga tutusa.


  • https://www.xanogen.com/ https://www.hghfactor.com/ Xanogen & HGH Factor o ni faʻaopoopoga faʻaleleia tane masani e lua e galulue faʻatasi e faʻateleina le tele o lau faʻavae ma le malosi o au faʻafeusuaiga. O le ki i le manuia o le faʻaleleia o tama o le faʻateleina o le tafe toto ma hormones feusuaiga. O le Xanogen o loʻo i ai vailaʻau aphrodisiacs e faʻateleina ai le gaosiga o le testosterone, faʻapea foʻi ma faʻamalolo nitric oxide e faʻateleina ai le tafe toto i le penis. O le HGH Factor o loʻo i ai se faʻafefiloi o HGH stimulants ma HGH faʻamalolo e faʻateleina ai le aofaʻi o le homone tuputupu aʻe o tagata i lou toto. O le tu'ufa'atasiga o mea e lua e tu'uina atu ai i lou tino le mea tonu lava e mana'omia mo fa'atutu tetele ma fa'aleleia le fa'atinoga o feusuaiga. Fa'aoga le Xanogen & HGH Factor fa'atasi mo le fa'aleleia atili o tama.



    O le Pumpkin Seed Protein Powder o se pa'u palatini, hypo-allergenic ma vegan e maua sa'o mai fatu o maukeni e tele mea'ai. I luga atu o le 60% polotini ma le tele o meaʻai, fatu maukeni o se tasi lea o puna sili ona atoatoa o polotini. O lenei polotini tele e fetaui lelei mo tagata uma.

    Mo nisi fa'amatalaga ma fa'atau, su'e matou i le www.sproutliving.com/shop/pumpkin-seed-protein-powder/

    Toto le Ola e Fa'aola ile www.SproutLiving.com

    O le kamupani o loʻo i ai se igoa lelei i lenei pisinisi, ma mulimuli ane na iloa ai o le filifilia o latou o se filifiliga lelei.
    5 Fetu Saunia e Naomi mai Haiti - 2017.08.15 12:36
    I Saina, ua matou faʻatauina i le tele o taimi, o le taimi lenei e sili ona manuia ma sili ona faʻamalieina, o se tagata gaosi Saina faamaoni ma faʻamaoni!
    5 Fetu Saunia e Nora mai Liverpool - 2018.02.21 12:14
    Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou