resveratrol

resveratrol

Short Description:

[Latin Name] Polygonum Cuspidatum Sieb. et Zucc [Plant Source] China [Specifications] Resveratrol 50%, 95%, 98% by HPLC [Appearance]Brown or white fine powder [Plant Part Used] Rhizome&Root [Particle size] 80 Mesh [Loss on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [Storage] Store in cool & dry area, keep away from the direct light and heat. [Package] Packed in paper-drums and two plastic-bags inside. [General feature] 1.100% natural source. Our resveratrol is 100% extracted from natural her...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9,999 / Kg
  • Quantity Min.Order: 100 kg
  • Sumber Kabisan: 10000 kg per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    [Jeneng Latin] Polygonum Cuspidatum Sieb. lan Zucc

    [Plant Source] China

    [Specifications] resveratrol 50%, 95%, 98% dening HPLC

    [Katon] Brown utawa bubuk nggoleki putih

    [Plant Part Digunakna] Rhizome & ROOT

    [Size Partikel] 80 Mesh

    [Mundhut ing pangatusan] ≤5.0%

    [Heavy Metal] ≤10PPM

    [Storage] Store in kelangan & garing area, supaya adoh saka cahya lan panas.

    [Paket] dikempalken ing kertas-drum lan loro plastik-tas nang.

    Resveratro111l

    [Fitur Umum]

    1.100% sumber alam. resveratrol Kita 100% dijupuk saka Herb alam, banget aman lan liyane bioactive, kang sugih karo loro CIS-resveratrol lan trans-resveratrol.

    resveratrol 2.Our meh ora rasa karu mbandhingaké resveratrols liyane lan bisa luwih gampang kanggo njupuk dening lisan.

    3.We tawaran resveratrol ing rega banget competitive karo kualitas paling apik.

    4.We duwe output sing gedhé banget lan bisa Produsèn minangka customer requirement tartamtu.

    Resveratro11122l

    [Fungsi]

    Resveratrol minangka komponen aktif dijupuk saka Huzhang (Polygonum cuspidatum) ing China.

    Iku phenol antioksidan lan vasodilator kuat sing nyegah sintesis serum triglyceride, peroksidasi lipid, lan pengumpulan trombosit.

    Punika ingkang cetha dipigunakaké kanggo perawatan saka penyakit prau getih kayata atherosclerosis lan hyperlipidemia. Kajaba iku, iku wis anti-virus lan kegiatan anti inflamasi, bisa nambani infèksi microbial leukemia lan hepatitis virus.

  • Previous:
  • : Next
  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck