Resveratrol

Resveratrol

Pondok Description:

[Latin Name] Polygonum Cuspidatum Sieb. et Zucc [Plant Source] China [Specifications] Resveratrol 50%, 95%, 98% by HPLC [Appearance]Brown or white fine powder [Plant Part Used] Rhizome&Root [Particle size] 80 Mesh [Loss on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [Storage] Store in cool & dry area, keep away from the direct light and heat. [Package] Packed in paper-drums and two plastic-bags inside. [General feature] 1.100% natural source. Our resveratrol is 100% extracted from natural her...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9.999 / Kg
  • Kuantitas Min.Order: 100 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Kgs per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    [Ngaran Latin] Polygonum Cuspidatum Sieb. et Zucc

    [Plant Sumber] Cina

    [Spesifikasi] Resveratrol 50%, 95%, 98% ku HPLC

    [Panémbong] Brown atawa bubuk rupa bodas

    [Plant Bagian Dipaké] Rhizome & Akar

    [Ukuran partikel] 80 bolong

    [Loss on drying] ≤5.0%

    [Beurat Metal] ≤10PPM

    [Panyimpenan] Store di tiis & garing wewengkon, tetep jauh ti lampu langsung sarta panas.

    [Paket] dipak dina kertas-drum na dua palastik-kantong di jero.

    Resveratro111l

    [Fitur Umum]

    1,100% sumber alam. resveratrol kami geus 100% sasari tina ramuan alami, pisan aman tur leuwih bioactive, nu euyeub ku duanana CIS-resveratrol na trans-resveratrol.

    resveratrol 2.Our ampir teu boga rasa pikaresepeun ngabandingkeun kana resveratrols sejen tur eta tiasa gampang nyandak ku lisan.

    3.We tawaran resveratrol kalawan harga pisan kalapa kalawan kualitas luhung.

    4.We boga kaluaran anu kacida gedéna tur bisa produsén saperti customer sarat nu tangtu.

    Resveratro11122l

    [Fungsi]

    Resveratrol téh salah sahiji komponén aktif sasari ti Huzhang (Polygonum cuspidatum) dina Cina.

    Ieu mangrupa fénol antioksidan sarta vasodilator potent nu nyegah sintésis sérum trigliserida, peroksidasi lipid, sarta aggregation trombosit.

    Hal ieu sacara éksténsif dipaké pikeun pengobatan panyakit pembuluh getih kayaning aterosklerosis na hyperlipidemia. Sajaba ti éta, boga anti virus jeung aktivitas anti radang, tiasa ngubaran inféksi mikroba akut jeung hépatitis viral.

  • Saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk