extract wort St Yohanes iku

extract wort St Yohanes iku

Short Description:

[Latin Name] Hypericum perforatum [Plant Source] From China [Appearance] Brown fine powder [Specifications] 0.3% Hypericin [Particle size] 80 Mesh [Loss on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [Pesticide residue] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Storage] Store in cool & dry area, keep away from the direct light and heat. [Package] Packed in paper-drums and two plastic-bags inside. [What is St. John's wort] St. John’s wort (Hypericum perforatum) has a history of use as a medicine dati...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9,999 / Kg
  • Quantity Min.Order: 100 kg
  • Sumber Kabisan: 10000 kg per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    [Jeneng Latin] Hypericum perforatum

    [Plant Source] Saka China

    wêdakakêna nggoleki [Katon] Brown

    [Specifications] 0.3% Hypericin

    [Size Partikel] 80 Mesh

    [Mundhut ing pangatusan] ≤5.0%

    [Heavy Metal] ≤10PPM

    [Pestisida turahan] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA

    [Storage] Store in kelangan & garing area, supaya adoh saka cahya lan panas.

    [Paket] dikempalken ing kertas-drum lan loro plastik-tas nang.

    St.John kang Wort Extract11

    [Apa wort Langkawi]

    wort Langkawi (Hypericum perforatum) nduweni riwayat nggunakake minangka obat gendakan bali kanggo Yunani kuna, ing ngendi iku iki digunakake kanggo sawetara penyakit, kalebu macem-macem kelainan saraf. wort Langkawi uga wis antibacterial, antioksidan, lan antiviral. Amarga saka anti-natoni, iku wis Applied kanggo kulit kanggo waras wounds lan Burns. wort St. John iku salah siji produk herbal paling umum dituku ing Amerika Serikat.

    St.John kang Wort Extract221

    Ing taun anyar, wort Langkawi wis sinau cetha minangka perawatan kanggo depresi. Paling pasinaon nuduhake yen wort Langkawi bisa bantuan nambani depresi entheng-kanggo-Moderate, lan nduweni efek sisih kurang saka paling antidepressants resep liyane.

    [Fungsi]

    1. Anti-depresi lan sedative situs;

    2. obat efektif kanggo sistem gemeter, sayah tension, lan kuatir lan ngangkat roh;

    3. Anti-natoni

    4. Nambah circulation kapiler

  • Previous:
  • : Next
  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Heart