ekstrak wort St Kang Iwan

ekstrak wort St Kang Iwan

Pondok Description:

[Latin Name] Hypericum perforatum [Plant Source] From China [Appearance] Brown fine powder [Specifications] 0.3% Hypericin [Particle size] 80 Mesh [Loss on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [Pesticide residue] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Storage] Store in cool & dry area, keep away from the direct light and heat. [Package] Packed in paper-drums and two plastic-bags inside. [What is St. John's wort] St. John’s wort (Hypericum perforatum) has a history of use as a medicine dati...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9.999 / Kg
  • Kuantitas Min.Order: 100 Kgs
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Kgs per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    [Ngaran Latin] Hypericum perforatum

    [Plant Sumber] Ti Cina

    bubuk rupa [Panémbong] Brown

    [Spesifikasi] 0,3% Hypericin

    [Ukuran partikel] 80 bolong

    [Loss on drying] ≤5.0%

    [Beurat Metal] ≤10PPM

    [Résidu péstisida] EC396-2005, USP 34, ep 8.0, FDA

    [Panyimpenan] Store di tiis & garing wewengkon, tetep jauh ti lampu langsung sarta panas.

    [Paket] dipak dina kertas-drum na dua palastik-kantong di jero.

    St.John urang Wort Extract11

    [Naon wort St. John urang]

    wort St. John urang (Hypericum perforatum) mibanda sajarah pamakean salaku ubar dating deui ka jaman Yunani, dimana eta ieu dipaké keur jangkauan alatan kasakit, kaasup sagala rupa gangguan saraf. wort St. John urang ogé boga antibakteri, antioksidan, sarta sipat antiviral. Kusabab sipat anti radang anak, eta geus dilarapkeun ka kulit pikeun mantuan dudung tatu sarta kaduruk. wort St. John urang téh salah sahiji produk herbal ilahar dibeuli di Amérika Serikat.

    St.John urang Wort Extract221

    Dina taun anyar, wort St. John urang geus diajarkeun sacara éksténsif salaku perlakuan keur depresi. Paling studi nunjukkeun yén wort St. John urang bisa ngabantu ngubaran depresi hampang-to-sedeng, sarta boga efek samping kurang ti paling antidepressants resép lianna.

    [Fungsi]

    1. Anti depressive sarta ubar keur nengtremkeun pasipatan;

    2. ubar jétu pikeun sistim saraf, sayah tegangan, jeung kahariwang sarta ngangkat jin;

    3. Anti radang

    4. Ngaronjatkeun sirkulasi kapilér

  • Saméméhna:
  • Teras:
  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart