. Berberine hidroklorida - J&S Botanics

Berberine hidroklorida


  • FOB Kg:US $0,5 - 9,999 / Kg
  • Jumlah Pesanan Min:100 Kg
  • Kapabilitas sumber:10000 Kgs saben Wulan
  • Pelabuhan:Ningbo
  • Syarat-syarat pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • Detail Produk

    Tag produk

    Tembung kunci:Berberine hidroklorida, Wêdakakêna Berberine, Granul Berberine

     

    [Jeneng Latin] Phellodendron amurense Rupr

    [Sumber tanduran]Berberine hidroklorida 

    [Spesifikasi] 80%, 85%, 97%, 98%, bubuk utawa granula

    [Penampilan] bubuk putih, utawa granula putih

    [Bahan Tanduran sing Digunakna]: Kulit

    [Ukuran partikel] 80 Mesh

    [Mundhut ing pangatusan] ≤5.0%

    [Heavy Metal] ≤10PPM

    [Sisa pestisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA

    [Panyimpenan] Simpen ing wilayah kelangan lan garing, adoh saka cahya langsung lan panas.

    [Urip beting] 24 Sasi

    [Paket] Dikemas ing drum-kertas lan rong kantong plastik ing njero.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita