Resveratrol


  • FOB Kg:US $0,5 - 9,999 / Kg
  • Jumlah Pesanan Min:100 Kg
  • Kapabilitas sumber:10000 Kgs saben Wulan
  • Pelabuhan:Ningbo
  • Syarat-syarat pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • Detail Produk

    Tag produk

    [Jeneng Latin] Polygonum Cuspidatum Sieve. lan Zucc

    [Sumber Tanduran] China

    [Spesifikasi] Resveratrol 50%, 95%, 98% dening HPLC

    [Katon] Wêdakakêna alus coklat utawa putih

    [Bagian Tanduran sing Digunakake] Rhizome&Root

    [Ukuran partikel] 80 Mesh

    [Mundhut ing pangatusan] ≤5.0%

    [Heavy Metal] ≤10PPM

    [Panyimpenan] Simpen ing wilayah kelangan lan garing, adoh saka cahya langsung lan panas.

    [Paket] Dikemas ing drum-kertas lan rong kantong plastik ing njero.

    Resveratro111l

    [Fitur Umum]

    1.100% sumber alam. Resveratrol kita 100% diekstrak saka ramuan alami, aman banget lan luwih bioaktif, sing sugih karo CIS-resveratrol lan trans-resveratrol.

    2.Resveratrol kita meh ora duwe rasa sing ora enak dibandhingake karo resveratrol liyane lan bisa luwih gampang dijupuk kanthi lisan.

    3.We offer resveratrol ing rega banget competitive karo kualitas paling apik.

    4.We duwe output gedhe banget lan bisa Produsèn minangka customer requirement tartamtu.

    Resveratro11122l

    [Fungsi]

    Resveratrol minangka komponen aktif sing diekstrak saka Huzhang (Polygonum cuspidatum) ing China.

    Iki minangka fenol antioksidan lan vasodilator kuat sing nyegah sintesis trigliserida serum, peroksidasi lipid, lan agregasi platelet.

    Iki digunakake sacara ekstensif kanggo perawatan penyakit pembuluh getih kayata aterosklerosis lan hiperlipidemia. Kajaba iku, nduweni aktivitas anti-virus lan anti-inflamasi, bisa nambani infeksi mikroba akut lan hepatitis virus.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita