Ekstrak wort St. John


  • FOB Kg:US $0,5 - 9,999 / Kg
  • Jumlah Pesanan Min:100 Kg
  • Kapabilitas sumber:10000 Kgs saben Wulan
  • Pelabuhan:Ningbo
  • Syarat-syarat pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • Detail Produk

    Tag produk

    [Jeneng Latin]Hypericum perforatum

    [Sumber Tanduran] Saka China

    [Penampilan] Wêdakakêna alus coklat

    [Spesifikasi] 0,3% Hypericin

    [Ukuran partikel] 80 Mesh

    [Mundhut ing pangatusan] ≤5.0%

    [Heavy Metal] ≤10PPM

    [Sisa pestisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA

    [Panyimpenan] Simpen ing wilayah kelangan lan garing, adoh saka cahya langsung lan panas.

    [Paket] Dikemas ing drum-kertas lan rong kantong plastik ing njero.

    St.John's Wort Extract11

    [Apa St. John's wort]

    St. John's wort (Hypericum perforatum) nduweni sajarah digunakake minangka obat wiwit jaman Yunani kuna, sing digunakake kanggo macem-macem penyakit, kalebu macem-macem kelainan saraf.St. John's wort uga nduweni sipat antibakteri, antioksidan, lan antivirus.Amarga sifat anti-inflamasi, wis ditrapake ing kulit kanggo nambani tatu lan kobong.St. John's wort minangka salah sawijining produk herbal sing paling umum dituku ing Amerika Serikat.

    St.John's Wort Extract221

    Ing taun-taun pungkasan, wort St. John wis diteliti sacara ekstensif minangka perawatan kanggo depresi.Umume panliten nuduhake manawa wort St. John bisa mbantu ngobati depresi entheng nganti moderat, lan duwe efek samping sing luwih sithik tinimbang antidepresan resep liyane.

    [Fungsi]

    1. Sifat anti-depresi lan sedative;

    2. Obat sing efektif kanggo sistem saraf, ketegangan sing santai, lan kuatir lan ngangkat semangat;

    3. Anti inflamasi

    4. Ngapikake sirkulasi kapiler


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita