• Milk Thistle Extract

    Ekstrak Milk Thistle

    [Ngaran Latin] Silybum marianum G. [Sumber Tutuwuhan] Siki garing tina Silybum marianum G. [Spésifikasi] Silymarin 80% UV & Silybin + Isosilybin 30% HPLC [Penampilan] Bubuk Konéng Lampu [Ukuran partikel] 80 Bolong [Karugian dina pengeringan ] £ 5,0% [Logam Beurat] £10PPM [Ekstrak pangleyur] Étanol [Mikrob] Jumlah Lempeng Aérobik: £1000CFU/G Ragi & Kapang: £100 CFU/G [Panyimpenan] Simpen di tempat tiis & garing, jauhkeun tina cahaya langsung jeung panas.[Kahirupan rak] 24 Bulan [Pakét] ...
  • Blueberry extract

    Ekstrak buah beri biru

    [Ngaran Latin] Vaccinium uliginosum [Penampilan] Bubuk halus Ungu Poék [Ukuran partikel] 80 Bolong [Kaleungitan dina pengeringan] 5.0% [Logam Beurat] 10PPM [Ekstrak pangleyur] Étanol [Panyimpenan] Simpen di daérah tiis & garing, jauhkeun tina cahaya langsung jeung panas.[Pakét] Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.Beurat bersih: 25kgs/drum [Fitur Umum] 1.Buah buah beri biru bahan baku anu ti rentang Gunung Daxing'an;2.Tanpa zinah spésiés relatif séjén Berries, 100% murni ...
  • Acai berry extract

    ekstrak Acai Berry

    [Ngaran Latin] Euterpe Oleracea [Sumber Tutuwuhan] Acai Berry ti Brazil [Spésifikasi] 4: 1, 5: 1, 10: 1 [Penampilan] Violet Rupa Bubuk [Bagian Tutuwuhan Dipaké]: Buah [Ukuran partikel] 80 Bolong [Kaleungitan dina drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [résidu péstisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Simpen di wewengkon tiis & garing, tetep jauh ti lampu langsung jeung panas.[Kahirupan rak] 24 Bulan [Pakét] Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.[Fitur umum] 100% ekstrak tina buah Acai Berry;...
  • Apple cider vinegar granules

    Cuka cider apel granules

    Apel cider cuka granules Kecap konci: cuka cider apel, apel cider cuka granules [Nami Latin] Malus pumila Mill.[Sumber Tutuwuhan] Apple [Spésifikasi] 9%, 12%, 20% [Panémbong] bubuk bodas, atanapi granul bodas [Bagian Tutuwuhan Dipaké]: buah [Ukuran partikel] 20-60 Bolong [Loss on drying] ≤5.0% [Beurat Metal] ≤10PPM [résidu péstisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Nyimpen di wewengkon tiis & garing, tetep jauh ti lampu langsung jeung panas.[Kahirupan rak] 24 Bulan [Pakét] Pek...
  • Ruby red grape juice powder

    Ruby bubuk jus anggur beureum

    bubuk jus anggur beureum Ruby Kecap konci: jus anggur beureum, bubuk jus anggur beureum Ruby [Ngaran Latin] Vitis vinifera L. [Sumber Tumbuhan] Anggur beureum Ruby [Spésifikasi] 40% [Penampilan] bubuk beureum-ungu poék [Bagian Tutuwuhan Dipaké] : buah [Ukuran partikel] 80Mesh [Loss on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [péstisida résidu] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Simpen di wewengkon tiis & garing, tetep jauh ti nu cahaya langsung jeung panas.[Kahirupan rak] 24 Bulan [Pakét] Dipak dina kertas-drum sareng dua...
  • Grape Skin Extract

    Ekstrak Kulit Anggur

    [Ngaran Latin] Vitis vinifera L. [Sumber Tutuwuhan]ti Cina [Spésifikasi]Proanthocyanidins polyphenol [Panémbong] Ungu beureum bubuk halus Bagian Tutuwuhan Dipaké: Kulit [Ukuran partikel] 80 Bolong [Loss on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤ 10PPM [Residu péstisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Kahirupan rak] 24 Bulan [Pakét] Dipak dina kendang kertas sareng dua kantong plastik di jero.[Beurat net] 25kgs / drum Fungsi 1.Ekstrak kulit anggur dipaké pikeun ngurangan résiko kangker;2.Ekstrak kulit anggur boga pamakéan antioksidan ...
  • Grape Seed Extract

    Ekstrak Biji Anggur

    [Ngaran Latin] Vitis vinifera Linn [Sumber Tutuwuhan] Siki anggur ti Éropa [Spésifikasi] 95% OPCs; 45-90% polifenol [Penampilan] Bubuk coklat beureum [Bagian Tutuwuhan Dipaké]: siki [Ukuran partikel] 80 Bolong [Kaleungitan nalika garing ] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [résidu péstisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Nyimpen di wewengkon tiis & garing, tetep jauh ti lampu langsung jeung panas.[Kahirupan rak] 24 Bulan [Pakét] Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.[Fitur Umum] Produk kami ngagaduhan ...
  • Berberine hydrochloride

    Berberine hidroklorida

    Kecap konci: Berberine hydrochloride, bubuk Berberine, granules Berberine [Ngaran Latin] Phellodendron amurense Rupr [Sumber Tumbuhan] Berberine hydrochloride [Spésifikasi] 80%, 85%, 97%, 98% , bubuk atawa granules [Penampilan] bubuk bodas, atawa bodas granules [Bagian Plant Dipaké]: Bark [Ukuran partikel] 80 Bolong [Kaleungitan dina drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [résidu péstisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Simpen dina tiis & wewengkon garing, tetep jauh ti cahaya langsung jeung panas.[Kahirupan rak]...
  • Cranberry Extract

    Ékstrak Cranberry

    [Ngaran Latin] Vaccimium Macrocarpon L [Sumber Tutuwuhan] Amérika Kalér [Spésifikasi] 3% - 50% PACs.[Metoda tés] Béta-smith, DMAC, HPLC [Panémbong] Beureum bubuk rupa [Plant Bagian Dipaké] Buah Cranberry [Ukuran partikel] 80 Bolong [Loss on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [résidu péstisida] EC396- 2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Nyimpen di wewengkon tiis & garing, tetep jauh ti lampu langsung jeung panas.[Kahirupan rak] 24 Bulan [Pakét] Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.[Gérér...
  • Pine bark Extract

    Ekstrak kulit pinus

    [Ngaran Latin] Pinus pinaster.[Spésifikasi] OPC ≥ 95% [Panémbong] Beureum coklat bubuk halus Plant Bagian Dipaké: Bark [Ukuran partikel] 80Mesh [Loss on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [Panyimpenan] Simpen di wewengkon tiis & garing, tetep jauh tina cahaya langsung sareng panas.[Kahirupan rak] 24 Bulan [Pakét] Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.[Beurat bersih] 25kgs/drum [Naon éta babakan Pine?] Kulit pinus, ngaran botanis Pinus pinaster, nyaéta pinus maritim pituin kidul-kulon Perancis anu ogé tumuwuh di ...
  • Bilberry extract

    ekstrak bilberry

    [Ngaran Latin] Vaccinium myrtillus l.[Sumber Tumbuhan] Buah bilberry liar dibudidayakan ti Swédia & Finlandia [Spésifikasi] 1) Anthocyanidins 25% UV (Glikosil dihapus) 2) Anthocyanin 25% HPLC 3) Anthocyanin 36% HPLC [Ukuran partikel] 80 Mesh [Loss on drying] ≤5 % [Heavy Metal] ≤10PPM [résidu péstisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Nyimpen di wewengkon tiis & garing, tetep jauh ti lampu langsung jeung panas.[Pakét] Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.[Umum feat...
  • Red clover extract

    ekstrak samanggi beureum

    [Ngaran Latin] Trifolium pratensis L. [Spésifikasi] Jumlah isoflavon 20%;40%;60% HPLC [Penampilan] Coklat nepi ka tan bubuk halus Bagian Tutuwuhan Dipaké: Sakabeh ramuan [Ukuran partikel] 80Mesh [Kaleungitan dina drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [Panyimpenan] Simpen di wewengkon tiis & garing, tetep jauh ti nu cahaya langsung jeung panas.[Kahirupan rak] 24 Bulan [Pakét] Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.[Beurat bersih] 25kgs / drum [Naon Red Clober] Samanggi beureum mangrupikeun anggota kulawarga legume - kelas anu sami ...