Ékstrak wort St John


  • FOB Kg:US $0,5 - 9,999 / Kg
  • Jumlah Pesanan Min.:100 Kg
  • Kamampuhan suplai:10000 Kgs per Bulan
  • Palabuhan:Ningbo
  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    [Ngaran Latin]Hypericum perforatum

    [Sumber Tutuwuhan] Ti Cina

    [Penampilan] bubuk halus coklat

    [Spésifikasi] 0,3% Hypericin

    [Ukuran partikel] 80 Mesh

    [Karugian dina drying] ≤5.0%

    [Beurat Metal] ≤10PPM

    [Residu péstisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA

    [Panyimpenan] Simpen di daérah anu tiis sareng garing, jauhkeun tina cahaya langsung sareng panas.

    [Pakét] Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jero.

    St.John's Wort Extract11

    [Naon wort St. John]

    St. John's wort (Hypericum perforatum) boga sajarah dipaké salaku ubar dating deui ka Yunani kuna, dimana eta dipaké pikeun sauntuyan kasakit, kaasup sagala rupa gangguan saraf.St. John's wort ogé gaduh sipat antibakteri, antioksidan, sareng antiviral.Kusabab sipat anti-radangna, éta parantos dilarapkeun kana kulit pikeun ngabantosan nyageurkeun tatu sareng kaduruk.St. John's wort mangrupikeun salah sahiji produk herbal anu paling sering dipésér di Amérika Serikat.

    St.John's Wort Extract221

    Dina taun-taun ayeuna, wort St. John parantos diulik sacara éksténsif salaku pangobatan pikeun déprési.Seueur panilitian nunjukkeun yén St. John's wort tiasa ngabantosan ngubaran depresi hampang dugi ka sedeng, sareng gaduh efek samping anu langkung sakedik tibatan kalolobaan antidepresan resep anu sanés.

    [Fungsi]

    1. Anti-depressive sarta sipat ubar keur nengtremkeun;

    2. Ubar mujarab pikeun sistim saraf, reureuh tegangan, jeung kahariwang jeung ngangkat sumanget;

    3. Anti radang

    4. Ningkatkeun sirkulasi kapilér


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami