• Milk Thistle Extract

    Ekstrak Milk Thistle

    [Nama Latin] Silybum marianum G. [Sumber Tumbuhan] Wiji garing Silybum marianum G. [Spesifikasi] Silymarin 80% UV & Silybin+Isosilybin 30% HPLC [Penampilan] Bubuk Kuning Muda [Ukuran partikel] 80 Mesh [Los on drying ] £ 5,0% [Logam Berat] £10PPM [Pelarut ekstrak] Etanol [Mikroba] Jumlah Plat Aerobik: £1000CFU/G Ragi & Jamur: £100 CFU/G [Panyimpenan] Simpen ing wilayah sing adhem & garing, adoh saka cahya langsung lan panas.[Shelf Life] 24 Bulan [Paket] ...
  • Blueberry extract

    Ekstrak blueberry

    [Nama Latin] Vaccinium uliginosum [Penampilan] Wêdakakêna alus Ungu Tua [Ukuran partikel] 80 Mesh [Kehilangan nalika pangatusan] 5,0% [Logam Berat] 10PPM [Pelarut ekstrak] Etanol [Panyimpenan] Simpen ing wilayah sing adhem & garing, adoh saka cahya langsung lan panas.[Paket] Dikemas ing drum-kertas lan rong kantong plastik ing njero.Bobot net: 25kgs/drum [Fitur Umum] 1. Woh-wohan blueberry bahan mentah saka pagunungan Daxing'an;2.Tanpa laku jina saka spesies relatif liyane saka woh wohan beri, 100% murni ...
  • Acai berry extract

    Ekstrak Acai Berry

    [Jeneng Latin] Euterpe Oleracea [Sumber Tanduran] Acai Berry saka Brazil [Spesifikasi] 4: 1, 5: 1, 10: 1 [Penampilan] Violet Violet Powder [Bahan Tanduran sing Digunakake]: Woh [Ukuran partikel] 80 Mesh [Los on pangatusan] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [residu pestisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Simpen ing wilayah kelangan & garing, adoh saka cahya langsung lan panas.[Urip beting] 24 Wulan [Paket] Dikemas ing drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.[Fitur Umum] 100% ekstrak saka buah Acai berry;...
  • Apple cider vinegar granules

    Butiran cuka sari apel

    Butiran cuka sari apel Kata Kunci: Cuka apel, Butiran cuka sari apel [Nama Latin] Malus pumila Mill.[Sumber Tanduran] Apple [Spesifikasi] 9%, 12%, 20% [Penampilan] bubuk putih, utawa granula putih [Bagian Tanduran sing Digunakake]: woh [Ukuran partikel] 20-60 Mesh [Mundhut nalika pangatusan] ≤5,0% [Abot Logam] ≤10PPM [Ampas pestisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Simpen ing wilayah sing adhem & garing, adoh saka cahya langsung lan panas.[Ketahanan] 24 Bulan [Paket] Paket...
  • Ruby red grape juice powder

    Wêdakakêna jus anggur abang ruby

    Wêdakakêna jus anggur abang Ruby Kata Kunci: jus anggur abang, bubuk jus anggur abang Ruby [Jeneng Latin] Vitis vinifera L. [Sumber Tanduran] Anggur abang Ruby [Spesifikasi] 40% [Penampilan] Wêdakakêna abang-ungu peteng [Bagian Tanduran sing Digunakna] : buah [Ukuran partikel] 80Mesh [Los on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [Residu pestisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Simpen ing wilayah sing adhem & garing, adoh saka cahya langsung lan panas.[Paket umur] 24 Wulan [Paket] Dikemas ing drum kertas lan rong ...
  • Grape Skin Extract

    Ekstrak Kulit Anggur

    [Nama Latin] Vitis vinifera L. [Sumber Tanduran] saka China [Spesifikasi] Proanthocyanidins polyphenol [Penampilan] Wêdakakêna alus abang wungu Bagian Tanduran sing Digunakna: Kulit [Ukuran partikel] 80 Mesh [Los on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤ 10PPM [Sisa pestisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Urip beting] 24 Sasi [Paket] Dikemas ing drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.[Bobot net] 25kgs/drum Fungsi 1. Ekstrak kulit anggur digunakake kanggo nyuda resiko kanker;2. Ekstrak kulit anggur nduweni panggunaan antioksidan ...
  • Grape Seed Extract

    Ekstrak Biji Anggur

    [Nama Latin] Vitis vinifera Linn [Sumber Tanduran] Wiji anggur saka Eropa [Spesifikasi] 95% OPCs; 45-90% polifenol [Penampilan] Wêdakakêna coklat abang [Bagian Tanduran sing Digunakake]: wiji [Ukuran partikel] 80 Mesh [Mundhut saka pangatusan ] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [residu pestisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Simpen ing wilayah kelangan & garing, adoh saka cahya langsung lan panas.[Urip beting] 24 Wulan [Paket] Dikemas ing drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.[Fitur Umum] Produk kami ...
  • Berberine hydrochloride

    Berberine hidroklorida

    Kata Kunci: Berberine hidroklorida, bubuk Berberine, granula Berberine [Nama Latin] Phellodendron amurense Rupr [Sumber Tanaman] Berberine hidroklorida [Spesifikasi] 80%, 85%, 97%, 98% , bubuk utawa granula [Penampilan] bubuk putih, utawa putih granula [Bahan Tanduran sing Digunakake]: Kulit [Ukuran partikel] 80 Mesh [Los ing pangatusan] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [Residu pestisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Simpen ing kelangan & area garing, supaya adoh saka cahya langsung lan panas.[Urip rak]...
  • Cranberry Extract

    Ekstrak Cranberry

    [Nama Latin] Vaccimium Macrocarpon L [Sumber Tanduran] Amerika Utara [Spesifikasi] PAC 3% - 50%.[Metode tes] Beta-smith, DMAC, HPLC [Penampilan] Wêdakakêna alus abang [Bagian Tanduran sing Digunakna] Woh-wohan cranberry [Ukuran partikel] 80 Mesh [Los ing pangatusan] ≤5.0% [Logam Berat] ≤10PPM [Sisa pestisida] EC396- 2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Simpen ing wilayah kelangan & garing, adoh saka cahya langsung lan panas.[Urip beting] 24 Wulan [Paket] Dikemas ing drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.[Geger...
  • Pine bark Extract

    Ekstrak kulit pinus

    [Nama Latin] Pinus pinaster.[Spesifikasi] OPC ≥ 95% [Penampilan] Wêdakakêna alus coklat abang Bagian Tanduran sing Digunakna: Kulit [Ukuran partikel] 80Mesh [Los ing pangatusan] ≤5.0% [Logam Berat] ≤10PPM [Panyimpenan] Simpen ing wilayah sing adhem & garing, adohake saka cahya langsung lan panas.[Urip beting] 24 Wulan [Paket] Dikemas ing drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.[Bobot bersih] 25kgs/drum [Apa iku kulit pinus?] Kulit pinus, jeneng botani Pinus pinaster, minangka pinus maritim asli Prancis kidul-kulon sing uga tuwuh ing ...
  • Bilberry extract

    Ekstrak bilberry

    [Jeneng Latin] Vaccinium myrtillus l.[Sumber Tumbuhan] Woh bilberry liar sing dibudidaya saka Swedia & Finlandia [Spesifikasi] 1) Anthocyanidins 25% UV (Glikosil dibuwang) 2) Anthocyanin 25% HPLC 3) Anthocyanin 36% HPLC [Ukuran partikel] 80 Mesh [Los on drying] ≤5 % [Heavy Metal] ≤10PPM [Residu pestisida] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Panyimpenan] Simpen ing wilayah kelangan & garing, adoh saka cahya langsung lan panas.[Paket] Dikemas ing drum-kertas lan rong kantong plastik ing njero.[Umum feat...
  • Red clover extract

    Ekstrak semanggi abang

    [Nama Latin] Trifolium pratensis L. [Spesifikasi] Total isoflavon 20%;40%;60% HPLC [Penampilan] Coklat nganti coklat bubuk alus Bagian Tanduran Digunakna: Jamu wutuh [Ukuran partikel] 80Mesh [Mundhut nalika pangatusan] ≤5.0% [Logam Berat] ≤10PPM [Panyimpenan] Simpen ing wilayah sing adhem & garing, adoh saka cahya langsung lan panas.[Urip beting] 24 Wulan [Paket] Dikemas ing drum kertas lan rong kantong plastik ing njero.[Bobot net] 25kgs / drum [Apa Red Clober] Semanggi abang minangka anggota kulawarga legume - kelas sing padha ...