• Ekstrakt i gjembaçit të qumështit

  Ekstrakt i gjembaçit të qumështit

  [Emri Latin] Silybum marianum G. [Burimi i bimëve] Fara e tharë e Silybum marianum G. [Specifikimet] Silymarin 80% UV & Silybin+Isosilybin 30% HPLC [Pamja] Pluhur i verdhë i lehtë [Madhësia e grimcave] 80 Mesh [Los ] £ 5,0% [Metal i rëndë] £ 10 PPM [Tretës ekstrakte] Etanol [Mikrob] Numri total i pllakave aerobike: 1000 £ CFU/G Maja dhe myku: 100 £ CFU/G [Magazinimi] Ruajeni në zonë të freskët dhe të thatë, mbajeni larg nga dritë e drejtpërdrejtë dhe nxehtësi.[Afati i ruajtjes] 24 muaj [Paketa] ...
 • Ekstrakti i boronicës

  Ekstrakti i boronicës

  [Emri Latin] Vaccinium uliginosum [Dukja] Pluhur i imët vjollcë e errët [Madhësia e grimcave] 80 Mesh [Humbje gjatë tharjes] 5.0% [Metal i rëndë] 10 PPM [Tretësira ekstrakte] Etanol [Ruajtja] Ruajeni në zonë të freskët dhe të thatë, mbajeni larg dritë e drejtpërdrejtë dhe nxehtësi.[Paketa] Paketuar në bateri-bateri letre dhe dy qese plastike brenda.Pesha neto:25 kg/daulle [Karakteristika e Përgjithshme] 1.Frutat e boronicës së lëndës së parë janë nga vargmali Daxing'an;2. Pa asnjë tradhti bashkëshortore të specieve të tjera të afërta të Manave, 100% e pastër ...
 • Ekstrakti i manaferrës Acai

  Ekstrakti i manaferrës Acai

  [Emri Latin] Euterpe Oleracea [Burimi i bimës] Acai Berry nga Brazili [Specifikimet] 4:1, 5:1, 10:1 [Dukja] Pluhur i imët manushaqe [Pjesa e bimës e përdorur]: Fruta [Madhësia e grimcave] 80 Mesh [Humbje në tharje] ≤5,0% [Metal i rëndë] ≤10 PPM [Mbetje pesticide] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Ruajtja] Ruajeni në një zonë të freskët dhe të thatë, mbajeni larg dritës dhe nxehtësisë direkte.[Afati i ruajtjes] 24 Muaj [Paketa] Paketuar në bateri-bateri letre dhe dy qese plastike brenda.[Karakteristika e përgjithshme] 100% ekstrakt nga frutat e manaferrës Acai;...
 • Granulat e uthullës së mollës

  Granulat e uthullës së mollës

  Kokrrizat e uthullës së mollës Fjalët kyçe: Uthull molle, kokrriza uthull molle [Emri Latin] Malus pumila Mill.[Burimi i bimëve] Molla [Specifikimet] 9%, 12%, 20% [Damja] pluhur i bardhë ose granula të bardha [Pjesa e bimës së përdorur]: fruta [Madhësia e grimcave] 20-60 Rrjetë [Humbje në tharje] ≤5,0% [E rëndë Metal] ≤10PPM [Mbetjet e pesticideve] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Storage] Ruajeni në një zonë të freskët dhe të thatë, mbajeni larg dritës dhe nxehtësisë direkte.[Afati i ruajtjes] 24 muaj [Paketa] Paketa...
 • Pluhur rubini i lëngut të rrushit të kuq

  Pluhur rubini i lëngut të rrushit të kuq

  Pluhur i lëngut të rrushit të kuq rubin Fjalë kyçe: lëng rrushi i kuq, pluhur i lëngut të rrushit të kuq rubin [Emri latin] Vitis vinifera L. [Burimi i bimës] Rrushi i kuq rubin [Specifikimet] 40% [Damja] Pluhur i kuq i errët në vjollcë [Pjesa e bimës e përdorur] : fruta [Madhësia e grimcave] 80 Mesh [Humbja gjatë tharjes] ≤5,0% [Metal i rëndë] ≤10 PPM [Mbetjet e pesticideve] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Magazinimi] Ruajeni në një zonë të freskët dhe të thatë, mbajeni larg dritë e drejtpërdrejtë dhe nxehtësi.[Afati i ruajtjes] 24 muaj [Paketa] Paketuar në bateri-bateri letre dhe dy...
 • Ekstrakt i lëkurës së rrushit

  Ekstrakt i lëkurës së rrushit

  [Emri Latin] Vitis vinifera L. [Burimi i bimëve] nga Kina [Specifikimet] Proantocianidina polifenol [Dukja] Pluhur i imët i kuq vjollcë Pjesa e përdorur e bimës: Lëkura [Madhësia e grimcave] 80 Mesh [Humbje gjatë tharjes] ≤5,0% [Metal i rëndë] ≤ 10PPM [Mbetjet e pesticideve] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Afati i ruajtjes] 24 muaj [Paketa] Paketuar në bateri-bateri letre dhe dy qese plastike brenda.[pesha neto] 25 kg/daulle Funksioni 1. Ekstrakti i lëkurës së rrushit përdoret për të reduktuar rrezikun e kancerit;2. Ekstrakti i lëkurës së rrushit ka përdorimin e antioksidantëve...
 • Ekstrakt i farës së rrushit

  Ekstrakt i farës së rrushit

  [Emri Latin] Vitis vinifera Linn [Burimi i bimëve] Fara e rrushit nga Evropa [Specifikimet] 95%OPCs;45-90% polifenole [Dukja] Pluhur kafe e kuqe [Pjesa e bimës e përdorur]: fara [Madhësia e grimcave] 80 Mesh [Humbje në tharje ] ≤5,0% [Metal i rëndë] ≤10 PPM [Mbetjet e pesticideve] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Ruajtja] Ruajeni në zonë të freskët dhe të thatë, mbajeni larg dritës dhe nxehtësisë direkte.[Afati i ruajtjes] 24 Muaj [Paketa] Paketuar në bateri-bateri letre dhe dy qese plastike brenda.[Karakteristika e përgjithshme] Produkti ynë ka...
 • Hidrokloridi i berberinës

  Hidrokloridi i berberinës

  Fjalët kyçe: hidroklorur berberine, pluhur berberine, kokrriza berberine [Emri latin] Phellodendron amurense Rupr [Burimi i bimëve] Hidrokloridi i berberinës [Specifikimet] 80%, 85%, 97%, 98% , pluhur ose granula [Dukja] pluhur i bardhë ose i bardhë granula [Pjesa e përdorur e bimëve]: Lëvorja [Madhësia e grimcave] 80 Rrjetë [Humbje gjatë tharjes] ≤5,0% [Metal i rëndë] ≤10 PPM [Mbetje pesticide] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, Ruaje në FDA [Stor] zonë e thatë, mbajeni larg dritës dhe nxehtësisë direkte.[Afati i ruajtjes]...
 • Ekstrakt boronicë

  Ekstrakt boronicë

  [Emri Latin] Vaccimium Macrocarpon L [Burimi i bimëve] Amerika e Veriut [Specifikimet] 3% – 50% PAC.[Metoda e provës] Beta-smith, DMAC, HPLC [Damja] Pluhur i imët i kuq [Pjesa e përdorur e bimës] Frutat e boronicës [Madhësia e grimcave] 80 Mesh [Humbja në tharje] ≤5,0% [Metal i rëndë] ≤10PPM [Mbetet e pesticideve396-EC] 2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Storage] Ruajeni në një zonë të freskët dhe të thatë, mbajeni larg dritës dhe nxehtësisë direkte.[Afati i ruajtjes] 24 Muaj [Paketa] Paketuar në bateri-bateri letre dhe dy qese plastike brenda.[Gerer...
 • Ekstrakt i lëvores së pishës

  Ekstrakt i lëvores së pishës

  [Emri Latin] Pinus pinaster.[Specifikimet] OPC ≥ 95% [Dukja] Pluhur i imët kafe e kuqe Pjesa e bimës e përdorur: Lëvorja [Madhësia e grimcave] 80 Mesh [Humbja gjatë tharjes] ≤5,0% [Metal i rëndë] ≤10 PPM [Ruajtja] Ruajeni në zonë të freskët dhe të thatë, mbajeni larg nga drita e drejtpërdrejtë dhe nxehtësia.[Afati i ruajtjes] 24 Muaj [Paketa] Paketuar në bateri-bateri letre dhe dy qese plastike brenda.[Pesha neto] 25 kg/daulle [Çfarë është lëvorja e pishës?] Lëvorja e pishës, emri botanik Pinus pinaster, është një pishë detare vendase në Francën jugperëndimore që rritet gjithashtu në...
 • Ekstrakti i boronicës

  Ekstrakti i boronicës

  [Emri Latin] Vaccinium myrtillus l.[Burimi i bimëve] Fruti i boronicës së egër të kultivuar nga Suedia dhe Finlanda [Specifikimet] 1) Antocianidin 25% UV (Glikozili i hequr) 2) Antocianin 25% HPLC 3) Antocianin 36% HPLC [Madhësia e grimcave] 80 Mesh [Humbje në tharje ≤5]. % [Havy Metal] ≤10PPM [Mbetjet e pesticideve] EC396-2005, USP 34, EP 8.0, FDA [Storage] Ruajeni në një zonë të freskët dhe të thatë, mbajeni larg dritës dhe nxehtësisë direkte.[Paketa] Paketuar në bateri-bateri letre dhe dy qese plastike brenda.[Bëje e përgjithshme...
 • Ekstrakti i tërfilit të kuq

  Ekstrakti i tërfilit të kuq

  [Emri Latin] Trifolium pratensis L. [Specifikimi] Izoflavone totale 20%;40%;60% HPLC [Pamja] Pluhur i imët kafe në ngjyrë kafe Pjesa e përdorur e bimës: Barishte e plotë [Madhësia e grimcave] 80 Mesh [Humbje në tharje] ≤5,0% [Metal i rëndë] ≤10 PPM [Ruajtja] Ruajeni në zonë të freskët dhe të thatë, mbajeni larg dritë e drejtpërdrejtë dhe nxehtësi.[Afati i ruajtjes] 24 Muaj [Paketa] Paketuar në bateri-bateri letre dhe dy qese plastike brenda.[Pesha neto] 25 kg/daulle [Çfarë është Clober i Kuq] Tërfili i kuq është një anëtar i familjes së bishtajoreve - e njëjta klasë e...