Extract stevia

Extract stevia

Short Description:

[Latin Name] Stevia rebaudiana [Plant Source]from China [Specifications] 1.Stevia Extract Powder (Steviosides) Total Steviol Glycosides 80%, 90%, 95% 2. Rebaudioside-A Rebaudioside-A 40%, 60%, 80%, 90%, 95%, 98% 3. Stevioside 90% One monomer in Steviol Glycosides [Appearance] Fine white powder Plant Part Used:Leaf [Particle size] 80 Mesh [Loss on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [Shelf life] 24 Months [Package] Packed in paper-drums and two plastic-bags inside. [Net weight] 25kgs/drum Ste...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9,999 / Kg
  • Quantity Min.Order: 100 kg
  • Sumber Kabisan: 10000 kg per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    [Jeneng Latin] Stevia rebaudiana

    [Plant Source] saka China

    [Specifications] 1.Stevia Extract Powder ( stevioside s)

    Total steviol glikosida 80%, 90%, 95%

    2. rebaudioside-A

    Rebaudioside-A 40%, 60%, 80%, 90%, 95%, 98%

    3. stevioside 90%

    Salah siji monomer ing steviol glikosida

    [Katon] bubuk putih Fine

    Tanduran Part Digunakna: Leaf

    [Size Partikel] 80 Mesh

    [Mundhut ing pangatusan] ≤5.0%

    [Heavy Metal] ≤10PPM

    [Beting gesang] 24 Months

    [Paket] dikempalken ing kertas-drum lan loro plastik-tas nang.

    [Bobot Net] 25kgs / drum

    stevia Extract221

    Extract stevia

    [Ciri]

    gula Stevia fitur legi dhuwur lan kurang kalori lan legi iku 200 350 kaping sing saka gula tebu nanging kalori sawijining mung 1/300 saka sing saka gula tebu.

    Komponèn saka extract stevia sing menehi iku legi sawijining iku dicampur saka macem-macem glikosida steviol. Komponen saka legi ing godhong stevia sing stevioside, rebaudioside A, C, D, E lan dulcoside A. rebaudioside C, D, E lan dulcoside A sing cilik ing jumlahe. Komponen utama sing stevioside lan rebaudioside A.

    Kualitas stevioside lan rebaudiosideA luwih saka iku komponen, kang iklan dijupuk lan digunakake ing macem-macem aplikasi.

    The glikosida steviol saiki ing extract stevia sing diarani minangka "steviosides" utawa ¡° ± stevia extract¡. Antarane iki "steviosides", sing paling umum stevioside ngiring dening RebaudiosideA. The stevioside nduweni rasa Jampi tipis lan penake lan rebaudioside-A wis ora ana rasa Jampi.

    Senajan rebaudioside C lan dulcoside A sing cilik ing jumlahe ing extract stevia, lagi komponen utama menehi aftertaste pait.

    [Fungsi]

    A nomer akeh tes pharmaceutical wis mbuktekaken bilih gula stevia ora efek sisih, carcinogens, lan aman kanggo mangan.

    Dibandhingake karo gula tebu, bisa nyimpen 70% saka biaya. Kanthi werna putih resik, rasa nyenengke lan ora mambu aneh, Stevia gula sumber gula anyar karo perspektif sing godhongé amba kanggo pembangunan. gula Stevia rebaudianum punika agen hotsweet kurang alam biasane padha karo roso saka gula tebu, disetujoni kanggo digunakake dening Mentri Negara Health lan Mentri Industry cahya.

    Iku succedaneum alam katelu saka gula tebu lan gula beet karo pembangunan lan kesehatan Nilai, dijupuk saka godhong saka sayur-sayuran Jampi saka gabungan rebaudianum kulawarga-stevia.

    stevia Extract11

  • Previous:
  • Next:
  • Related Produk