R & D

Çelësi i suksesit J & S Botanics është teknologjinë tonë të përparuar. Që nga Kompania është themeluar, ne kemi theksuar gjithmonë në hulumtim të pavarur dhe inovacionit. Ne punësuar Dr Paride nga Italia si shkencëtar tonë kryesor dhe ndërtuar një 5 anëtarë të R & D ekip përreth tij. Në disa vitet e fundit, ky ekip ka zhvilluar një duzinë të produkteve të reja dhe të zgjidhen shumë çështje të rëndësishme teknike për të optimizuar procesin tonë të prodhimit. Me kontributin e tyre, kompania jonë qëndron në industri si brenda vendit dhe në botë. Ne vet 7 patenta e cila mbulon aspekte të ndryshme të teknologjive të nxjerrjes. Këto teknologji na mundëson që të prodhojë ekstrakte me pastërti të lartë, aktivitet më të lartë biologjike, mbetje të ulët me konsum të ulët të energjisë.

Përveç kësaj, J & S Botanics ka armatosur hulumtuesve tanë me gjendjen e pajisjeve laboratorike art. Qendra jonë kërkimore është e pajisur me tank të vogël dhe të mesme nxjerrjes, një aparat avullimi rrotullues, kolona të vogla dhe të mesme kromatografisë, flotacion sferike, të vogla makinë vakum tharje dhe mini spray kulla thatë, etj Të gjitha proceset e prodhimit duhet të jenë të testuar dhe miratuar në laboratori para se të prodhimit në masë në fabrikë.

J & S Botanics mban një të madhe R & S fond çdo vit e cila rritet çdo vit me një normë 15%. Qëllimi ynë është për të shtuar dy produkte të reja çdo vit dhe, në këtë mënyrë, duke na siguruar një kompani udhëheqëse në industrinë e nxjerrjes bimore në botë. R & D