R & D

Клучот за успех J & S Botanics е нашата напредна технологија. Уште од времето на компанија е основана, ние секогаш истакна на независно истражување и иновации. Ние ангажирал р Paride од Италија, како нашиот главен научник и изгради тим 5 члена R & D околу него. Во изминатите неколку години, овој тим има развиено десетици на нови производи и реши многу клучните технички прашања кои треба да се оптимизира нашиот процес на производство. Со нивните придонеси, нашата компанија се издвојува во индустријата и во земјата и во светот. Ние сами 7 патенти кои ги опфаќа различни аспекти на технологии за екстракција. Овие технологии ни овозможува да се произведуваат екстракти со поголема чистота, поголема биолошка активност, намалување на остатоци со помала потрошувачка на енергија.

Покрај тоа, J & S Botanics има вооружени нашите истражувачи со држава на уметноста лабораториска опрема. Нашите истражувачки центар е опремен со мали и средни тенк екстракција, ротационен испарувач, мали и средни хроматографски столб, топчести, концентратор, мали вакуум сушење машина и мини спреј сува кула, итн Сите производни процеси мора да бидат тестирани и одобрени во лабораторија пред масовно производство во фабриката.

J & S Botanics одржува голем R & S фонд секоја година која расте на годишно ниво со стапка од 15%. Нашата цел е да се додаде два нови производи секоја година и, на тој начин, обезбедувајќи ни водечка компанија во индустријата за екстракција фабрика во светот. R & D