QA / QC

Koncepti ynë është cilësia Cilësia është jeta e një ndërmarrje. Që nga fabrika është themeluar, ne kemi qenë të realizuar në mënyrë rigoroze nga PMP (praktika e mirë të prodhimit) si sistemin tonë të menaxhimit të cilësisë. Në vitin 2009, produktet tona Bee ishin çertifikuar nga ECOCERT sipas EOS dhe standardin NOP organike organike. Më vonë certifikata të tjera të cilësisë janë marrë në bazë të kontrolleve të rrepta dhe kontrollet e kryera nga autoritetet përkatëse, siç janë ISO 9001: 2008, i drejtë, QS, CIQ dhe kështu me radhë.

Ne kemi një ekip të fortë QC / QA për të monitoruar cilësinë e produkteve tona. Ky ekip është i pajisur me instrumente testimi të avancuar duke përfshirë HPLC Agilent 1200, HPLC Waters 2487, Shimadzu UV 2550, absorbimit atomik spectrophotometer TAS-990 dhe kështu me radhë. Për të kontrolluar më tej cilësinë, ne gjithashtu të punësuar shumë të zbulimit palës së tretë laborator., Të tilla si NSF, EUROFINS, kalë i vogël dhe kështu me radhë.

QA & QC