prodhim

Fabrika jonë ishte ndërtuar për të përmbushur standardet GMP dhe është i armatosur me një seri të plotë të prodhimit të avancuar dhe testimin e pajisjeve. Shkarko jonë e prodhimit përfshin materialet e papërpunuara mulli, tank nxjerrjen, flotacion vakum, kromatografi kolona, ​​membrana biologjike pastrimit të pajisjeve, tre - kolona centifuge, vakum tharje pajisje, pajisje llak tharje dhe pajisje të tjera të përparuara. Të gjitha tharje, përzierjen, paketim dhe proceset e tjera janë kryer në klasë 100.000 zonë të pastër, në mënyrë rigoroze duke ndjekur standardet e PMP dhe ISO.

Për çdo produkteve, ne kemi zhvilluar një procedurë të plotë dhe të detajuar të prodhimit pas standardit PSO. Të gjithë punëtorët tanë janë të trajnuar mirë dhe duhet të kalojnë provimet e rrepta para se ata janë të lejuar të veprojnë në linjën e prodhimit. E gjithë procedura është drejtuar dhe monitoruar nga një ekip i menaxherëve të prodhimit përvojë. Çdo hap është e dokumentuar dhe të gjurmueshme në të dhënat tona operacion.

Për më tepër, ne kemi një në vend QA protokoll të rreptë monitorimi që përfshin marrjen e mostrave, testimin dhe regjistrimin pas çdo hap i rëndësishëm në linjën e prodhimit.

Fabrika jonë dhe produktet kanë kaluar shumë inspektimeve të rrepta të kryera nga klientët të vlefshme nga e gjithë bota. Shkalla e dëmtuar e ekstrakteve bimore tona është më pak se 1%.

PRODHIMI