R & D

Tombol kanggo sukses J & S botanics iku teknologi kita. Saiki perusahaan iki diadegaké, kita tansah nandheske ing riset sawijining lan inovasi. We nyewo Dr. Paride saka Italia minangka pangareping ilmuwan kita lan dibangun tim 5 anggota R & D watara wong. Ing sapérangan taun kepungkur, tim iki wis dikembangaké rolas saka produk anyar lan ditanggulangi akeh masalah technical tombol kanggo ngoptimalake proses produksi. Kanthi panganggo sing, perusahaan kita stands metu ing industri loro ing njero lan ing donya. We duwe 7 paten kang isine macem-macem aspèk teknologi extraction. teknologi iki mbisakake kita kanggo gawé mbeber karo kemurnian luwih, kegiatan biologi luwih, turahan ngisor karo konsumsi energi ngisor.

Kajaba iku, J & S botanics wis bersenjata peneliti kita karo negara saka laboratorium seni. pusat riset kita wis dilengkapi karo tank cilik lan medium-ukuran extraction, a evaporator Rotary, asli kromatografi cilik lan medium-ukuran, concentrator bundher, mesin vacuum pangatusan cilik lan semprotan menara garing mini, etc. Kabeh pangolahan produksi kudu dites lan ditampa ing ing laboratorium sadurunge massa produksi ing pabrik.

J & S botanics njogo dana R & S amba saben taun kang mundak akeh tahunan ing tingkat 15%. Kita goal punika nambah loro produk anyar saben taun lan, mangkono, njupuk kita perusahaan anjog ing industri extraction tanduran ing donya. R & D


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Flag