производство

Нашата фабрика е изградена за да се исполнат стандардот ДПП и е вооружен со комплетен сет на напредни производство и тестирање на опрема. Нашата производна линија вклучува суровини мелница, екстракција резервоарот, вакуум концентратор, колона хроматографија, опрема за прочистување на биолошката мембрана, три - колона centifuge, опрема вакуум сушење, спреј сушење опрема и други напредни опрема. Сите сушење, мешање, пакување и други процеси се водат во класата 100.000 чиста површина, почитувајќи GMP стандардите и ISO.

За секоја производи, имаме развиена целосна и детална постапка за производство на следниве стандардни СОП. Сите наши работници се добро обучени и мора да помине строга испити пред да се дозволи да работат на производна линија. Целата постапка е и надгледувани од страна на тим на искусни производство менаџери. Секој чекор е документирана и може да се следат во нашата работа рекорд.

Покрај тоа, имаме строги протокол за следење на-сајт обезбедување на квалитет кој вклучува земање мостри, тестирање и снимање по секој важен чекор во производството линија.

Нашата фабрика и производи поминаа многу строги инспекции врши со вредни клиенти од целиот свет. Неисправни стапка на нашите билни екстракти е помалку од 1%.

ПРОИЗВОДСТВО