QA / QC

Нашиот концепт квалитетот е квалитетот е животот на едно претпријатие. Од Фабриката е основана, ние сме биле строго врши GMP (Good Manufacturing Practice) како што е нашата систем за управување со квалитет. Во 2009 година, нашите производи од пчели биле органски сертифициран од страна ECOCERT според EOS и NOP органски стандард. Подоцна други сертификати за квалитет се добиени врз основа на строги контроли и контроли што се вршат од страна на надлежните органи, како што се ISO 9001: 2008, Кошер, QS, CIQ и така натаму.

Имаме силен тим КК / ОК за следење на квалитетот на нашите производи. Овој тим е опремен со напредна тестирање инструменти вклучувајќи HPLC Agilent 1200, HPLC Вотерс 2487, Shimadzu УВ 2550, атомски апсорпционен спектрофотометар TAS-990 и така натаму. На контрола на натамошната квалитетот, ние исто така вработено многу лабораторија за откривање на трети лица., Како што NSF, eurofins, Пони и така натаму.

ОК и КК