Ka pono a me ka hana o ka hua waina Proanthocyanidins

1.Antioxidation

ʻO Procyanidins nā antioxidants ikaika no ke kino o ke kanaka, hiki ke pale mālie a hoʻēmi i ka ʻelemakule o ke kino kanaka. I kēia manawa, he mau haneli a he mau haneli paha lākou ma mua o Vc a me VE. Eia naʻe, ʻoi aku ka maikaʻi o ka hopena inā lawe pū ʻia nā procyanidins a me VC.

2. Pale maka

Hiki i nā Procyanidins ke pale i ka myopia, hoʻomaha i ke kaumaha o ka maka a pale i ka ʻelemakule o ka lens.

3. Hoʻopalupalu i nā kīʻaha koko

Ma hope o ka lawe ʻana i nā procyanidins, hiki iā lākou ke komo i nā capillaries i loko o ka hapalua hola. He wikiwiki loa ka hopena. Hiki iā lākou ke hoʻonāwaliwali i nā kīʻaha koko, hoʻemi i ke koko a hoʻolalelale i ka hoʻōla ʻana i nā ʻeha

Hiki iā ia ke hoʻonui i ka synthesis o ka collagen ʻili a me nā hana ʻē aʻe.

4. E hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili

ʻAʻole kōkua wale ʻo Procyanidins i nā collagen fibers e hoʻokumu i kahi hoʻonohonoho cross-linking, akā kōkua pū nō hoʻi i ka hoʻihoʻi ʻana i ka pōʻino i hoʻokumu ʻia e ka nui o ka hoʻopili ʻana ma muli o ka hōʻeha a me nā radical manuahi. Hiki i ka hoʻopaʻa ʻana nui ke ʻeha a paʻakikī i ka ʻiʻo pili, e hopena i nā wrinkles a me ka ʻelemakule mua o ka ʻili.

5. Hoʻonui i ka hypoxia

Hoʻopau nā Procyanidins i nā radical manuahi a pale i ka haki ʻana o nā capillaries a me ka luku ʻana i nā ʻiʻo a puni. Hoʻomaikaʻi pū ka Procyanidins i ke kūlana o nā capillaries a hoʻonui i ke kahe koko i ka lolo, no laila hiki i ka lolo ke loaʻa i ka oxygen hou aku.

Nā ʻokoʻa ma waena o procyanidins a me anthocyanins

1. ʻO nā Anthocyanins nā mea hoʻopuka glycoside. ʻO ka Procyanidins kahi hui ʻana o nā flavonoids biological me kahi ʻano molekala kūikawā. Hiki ke hoʻololi i nā procyanidins i anthocyanins i nā mea kanu

Māmā.

2. ʻO ka Anthocyanin he puaʻa hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i ka wai, e hoʻololi i ka waihoʻoluʻu me ka acid-base o ka wai cell. He ʻulaʻula ʻakika, ʻulaʻula alkaline, a ʻaʻohe kala ʻo Procyanidin.

3. Aia nā Proanthocyanidins i loko o ka wolfberry ʻeleʻele, nā hua waina, nā lau Ginkgo biloba, ka cypress, ka ʻili pine a me nā mea kanu ʻē aʻe.

4. Aia wale nā ​​Anthocyanins i nā hua blueberry, nā ʻuala poni a me nā ʻili hua waina.


Ka manawa hoʻouna: Apr-20-2022