Extract kava

Extract kava

Short Description:

[Latin Name]  Piper methyicium L. [Specification] Kavalactones ≥30.0% [Appearance] Yellow powder Plant Part Used: Root [Particle size] 80Mesh [Loss on drying] ≤5.0% [Heavy Metal] ≤10PPM [Storage] Store in cool & dry area, keep away from the direct light and heat. [Shelf life] 24 Months [Package] Packed in paper-drums and two plastic-bags inside. [Net weight] 25kgs/drum [What is Kava?] Kava, also known as piper methysticum, kava kava, and ‘awa, is a small shrub native to the islands in th...


  • FOB Kg: US $ 0,5 - 9,999 / Kg
  • Quantity Min.Order: 100 kg
  • Sumber Kabisan: 10000 kg per Month
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    [Latin Jeneng] Piper methyicium L.

    [Keterangan] Kavalactones ≥ 30,0%

    [Katon] wêdakakêna Kuning

    Tanduran Part Digunakna: ROOT

    [Size Partikel] 80Mesh

    [Mundhut ing pangatusan] ≤5.0%

    [Heavy Metal] ≤10PPM

    [Storage] Store in kelangan & garing area, supaya adoh saka cahya lan panas.

    [Beting gesang] 24 Months

    [Paket] dikempalken ing kertas-drum lan loro plastik-tas nang.

    [Bobot Net] 25kgs / drum

    kava Extract221112

    [Apa kava?]

    Kava, uga dikenal minangka piper methysticum, kava kava, lan 'awa, minangka shrub native cilik kanggo pulo ing Pasifik Kidul. ROOT lan Asal-Usul sing digawe menyang non-omben, wedang psikoaktif sing wis digunakake sosial lan upacara kanggo atusan taun ing Hawaii, Fiji, lan Tonga.

    Kava wis tradisional disiapake dening manggonke ROOT lemah lan gagang menyang karung keropos, submerging ing banyu, lan squeezing jus menyang, ngukir, Bowl gedhe kayu-kayuan. Kelapa cangkir setengah Nihan kang diclupake lan kapenuhan - doyo gaya Bowl. Sawise ngombé loro tuwung utawa perasaan manungsa waé heightened digabungake karo istirahat wiwit teka ing. Senajan iku gak oleh pisan, iku kados alkohol ing pikirane tetep cetha. roso iku umumé inoffensive, nanging sawetara golek sing njupuk njupuk digunakake kanggo; iku pancene gumantung pilihan kanggo roso prasaja.

    kava Extract222

    [Kava punika Aman Gunakake]

    Keuntungan aman lan efektif saka kava kanggo ngredhakaké gejala kuatir padha uga didhukung ing meta-analisis, a review statistik sistematis pitu ngancani manungsa diterbitake ing 2000 ing Journal of Clinical Psychopharmacology, lan maneh ing review kritis padha ing taun 2001. review durung nemokake efek salabetipun wujud related kanggo keracunan ati.

    Wusananipun, ati wis kena pengaruh akeh bahan kimia, kalebu resep lan obatan non resep, uga alkohol, kang sabab utama saka karusakan ati. We kudu weruh sing Jamu obat kuat, kanggo bisa dianggep karo bab cocok gegayutan interaksi potensial lan keracunan, kalebu ing ati. Ing tangan liyane, wates kava kava kang safety adoh ngungkuli sing saka iku pharmaceutical padha.

    [Fungsi]

    Kava kang bisa bantuan nutup kerugian sawetara masalah, paling notabene kaku, kuatir, lan kaganggu pola turu. Nanging, anxiolytic kava kang (anti-gupuh utawa anti-kuatir agen) lan sifat calming bisa nutup kerugian akeh ailments kaku lan kuatir sanesipun.

    1. kava minangka Therapy kanggo kuatir
    2. kava Muga obat Menopausal Mood Swings

    3. Bobot mundhut

    4. Pertempuran durung wayahe tuwa

    5. Quit Smoking Aid

    6. Nglawan pain minangka analgesik

    7. Insomnia

    8. Depresi

  • Previous:
  • : Next
  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag