Вести

  • Производи од пчела: Авторски superfoods
    Време на мислењето: Декември-13-2016

    Смирен мед пчела е една од најважните организми во природата. Пчелите се од суштинско значење за производство на храна, која ние, луѓето јадат, бидејќи тие опрашвам растенија, како што се собираат нектар од цветови. Без пчели ќе имаат тешко време расте голем дел од нашата храна. Во прилог ни помага со нашите AG ... Прочитај повеќе »