• Ekstrakt organik i xhensenit

  Ekstrakt organik i xhensenit

  [Emri Latin] Panax ginseng CA Mey.[Burimi i bimës] Rrënja e tharë [Specifikimet] Xhensenozide 10%–80%(UV) [Dukja] Pluhur i verdhë Qumësht i lehtë i imët [Madhësia e grimcave] 80 Rrjetë [Humbje në tharje] ≤ 5,0% [Metal i rëndë] ≤20 tretës PM]xP Etanol [Mikrob] Numri total i pllakave aerobike: ≤1000CFU/G Maja dhe myku: ≤100 CFU/G [Ruajtja] Ruani në një zonë të freskët dhe të thatë, mbajeni larg dritës dhe nxehtësisë direkte.[Afati i ruajtjes] 24 Muaj [Paketa] Paketuar në bateri-bateri letre dhe dy qese plastike brenda.&nb...
 • Ekstrakt organik Rodiola Rosea

  Ekstrakt organik Rodiola Rosea

  [Emri Latin] Rhodiola Rosea [Burimi i bimëve] Kinë [Specifikimet] Salidrosides:1%-5% Rosavin:3% HPLC [Dukja] Pluhur i imët kafe [Pjesa e bimës e përdorur] Rrënja [Madhësia e grimcave] 80 Mesh [Humbje në tharje] ≤ 5.0% [Metal i rëndë] ≤10PPM [Ruajtja] Ruajeni në një zonë të freskët dhe të thatë, larg nga drita dhe nxehtësia direkte.[Paketa] Paketuar në bateri-bateri letre dhe dy qese plastike brenda.[Çfarë është Rhodiola Rosea] Rhodiola Rosea (e njohur edhe si rrënja Arktike ose rrënja e artë) është një anëtare e familjes Crassulaceae, një familje...
 • Ekstrakt organik i xhinko biloba

  Ekstrakt organik i xhinko biloba

  [Emri Latin] Cinnamomun camphcra [Burimi i bimëve] Është nxjerrë nga gjethet e Ginkgo Biloba.[Specifikimet] 1, Ekstrakt Ginkgo Biloba 24/6 Glikozide totale flavone Ginkgo 24% laktone terpene totale 6% 2, Ekstrakt Ginkgo Biloba 24/6 Glikozide totale të flavonës së Ginkgo 24% laktone totale terpene 6% acid xhinkovo005 CP, glikozide 24% kuerkatin: kaemperol 0,8–1,5 terpen laktone totale 6% acid xhinkolik <5 ppm 4.Gjermani Standard Glikozide Flavone Ginko Total 22,0%-...