• Blloku i propolisit

  Blloku i propolisit

  [Emri i produktit] Blloku i propolisit, propolisi i pastër, propolisi i papërpunuar [Specifikimi] Përmbajtja e propolisit 90%, 95% [Karakteristika e përgjithshme] 1. Antibiotikë të ulët 2. PAH të ulët, mund të miratohen në 76/769/EEC/Gjermanisht:LMBG;3.Organike e certifikuar nga ECOCERT, sipas standardit organik EOS & NOP;4.Propolisi i pastër natyral;5.Përmbajtje e lartë flavonesh;6. Temperatura e ulët e nxjerrë, ruajnë aktivitetin e lartë të të gjitha ushqimeve;[Paketimi] 1. Qese me letër alumini 1kg, 20 kg/karton.[Si ta merrni] Së pari, ne mbledhim propolis të papërpunuar nga...
 • Pluhur organik i propolisit

  Pluhur organik i propolisit

  [Emri i produktit] Pluhur propolisi, pluhur ekstrakt propolisi [Specifikimet] Përmbajtja e propolisit 60%, 70%, 80% pluhur propolisi i tretshëm në ujë 60%, 70%, 80% [Karakteristika e përgjithshme] 1. Antibiotikë të ulët 2. PAH të ulët, mund miratojë 76/769/EEC/Gjermanisht:LMBG;3.Organike e certifikuar nga ECOCERT, sipas standardit organik EOS & NOP;4.Propolisi i pastër natyral;5.Përmbajtje e lartë flavonesh;6.Antibllok;7. Furnizimi i prodhuesit.[Paketimi] 1. Qese me letër alumini 5kg, 25kg/karton.[Si ta merrni atë ...
 • Pluhur pelte mbretërore e liofilizuar

  Pluhur pelte mbretërore e liofilizuar

  [Emri i produktit] Pluhur pelte mbretërore, pluhur pelte mbretërore e liofilizuar [Specifikimi] 10-HDA 4,0%, 5,0%, 6,0%, HPLC [Karakteristika e përgjithshme] 1. Antibiotikë të ulët, Chloramphenicol< 0,1ppb 2.Organik i certifikuar sipas ECOCERT, Standardi organik EOS & NOP;3.100% i pastër pa aditivë;4. Përthithet më lehtë në trup se pelte mbretërore e freskët 5. Mund të prodhohet lehtësisht në tableta.[Përparësitë tona] 600 fermerë bletësh, 150 njësi grupesh bletësh të vendosura në male natyrore;C organike...
 • Pelte mbretërore organike e freskët

  Pelte mbretërore organike e freskët

  [Emri i produktit] pelte mbretërore e freskët, pelte mbretërore e freskët organike [Specifikimet] 10-HDA 1.4%, 1.6%, 1.8%, 2.0% HPLC [Karakteristika e përgjithshme] 1. Antibiotikë të ulët, Chloramphenicol< 0.1ppb 2.Organik i certifikuar nga ECOCE sipas standardit organik EOS & NOP;pelte mbretërore e freskët 3,100% e pastër natyrale e ngrirë 4. Mund të prodhohet lehtësisht në kapsula të buta.[Përparësitë tona] 600 fermerë bletësh, 150 njësi grupesh bletësh të vendosura në male natyrore;Organike e certifikuar nga ECOCERT;JO-antibiotikë, me...
 • Poleni organik i bletës

  Poleni organik i bletës

  [Emri i produktit] Poleni i bletës [Specifikimet] Poleni i bletës së çajit Poleni i përzier i bletëve Poleni i pastër i përdhunimit Poleni i bletës Ekstrak [Tipari i përgjithshëm] 1. Antibiotikë të ulët;2.Organike e certifikuar nga ECOCERT, sipas standardit organik EOS & NOP;3.100% polen bletësh natyral i pastër, pa aditivë;[Hyrje] Poleni i bletës është aglomerati i polenit që mblidhej nga bima dhe përpunohej nga bletët dhe quhej ushqim i plotfuqishëm ushqimor, depo e përqendruar e barnave natyrale, për t'u marrë nga goja kozmetike, përqendrimi...