• Блок од прополис

  Блок од прополис

  [Име на производи] Прополис блок, чист прополис, суров прополис [Спецификација] Содржина на прополис 90%, 95% [Општа карактеристика] 1. Ниски антибиотици 2. Ниски PAH, може да се одобри на 76/769/EEC/Германски:LMBG;3.Органски сертифициран од ECOCERT, според органскиот стандард EOS & NOP;4. Чист природен прополис;5. Висока содржина на флавони;6. Извлечена ниска температура, задржува висока активност на сите хранливи материи;[Пакување] 1. Торба од 1кг/алуминиумска фолија, 20кг/картон.[Како да го добиете] Прво, собираме суров прополис од...
 • Органски прополис во прав

  Органски прополис во прав

  [Име на производи] Прашок од прополис, прав екстракт од прополис [Спецификација] Содржина на прополис 60%, 70%, 80% растворлив во вода прашок од прополис 60%, 70%, 80% [Општа карактеристика] 1. Ниски антибиотици 2. Ниски PAH, може одобри на 76/769/EEC/Германски: LMBG;3.Органски сертифициран од ECOCERT, според органскиот стандард EOS & NOP;4. Чист природен прополис;5. Висока содржина на флавони;6.Анти-блок;7. Снабдување на производителот.[Пакување] 1. Торба од 5кг/алуминиумска фолија, 25кг/картон.[Како да го добиете...
 • Лиофилизиран матичен млеч во прав

  Лиофилизиран матичен млеч во прав

  [Име на производи] Матичен млеч во прав, лиофилизиран матичен млеч во прав [Спецификација] 10-HDA 4,0%, 5,0%, 6,0%, HPLC [Општа карактеристика] 1. Ниски антибиотици, хлорамфеникол<0,1ppb 2.Органски сертифициран според ECOCERT, EOS & NOP органски стандард;3,100% чисто без адитиви;4. Полесно се апсорбира во телото од свежиот матичен млеч 5. Лесно може да се произведе во таблети.[Нашите предности] 600 одгледувачи на пчели, 150 единици на пчелни групи лоцирани во природни планини;Органски в...
 • Органски свеж матичен млеч

  Органски свеж матичен млеч

  [Име на производи] Свеж матичен млеч, органски свеж матичен млеч [Спецификација] 10-HDA 1,4%, 1,6%, 1,8%, 2,0% HPLC [Општа карактеристика] 1. Ниски антибиотици, хлорамфеникол<0,1ppb 2.Органски сертифициран од ECOCE според органскиот стандард EOS & NOP;3,100% чист природен замрзнат свеж матичен млеч 4. Лесно може да се произведе во меки капсули.[Нашите предности] 600 одгледувачи на пчели, 150 единици на пчелни групи лоцирани во природни планини;Органски сертифициран од ECOCERT;НЕ-антибиотици, со...
 • Органски пчелен полен

  Органски пчелен полен

  [Име на производи] Полен од пчели [Спецификација] Полен од чајна пчела Мешан пчелен полен Чист полен од силување, Екстрак од пчелен полен [Општа карактеристика] 1. Ниски антибиотици;2.Органски сертифициран од ECOCERT, според органскиот стандард EOS & NOP;3,100% чист природен пчелен полен, без адитиви;[Вовед] Пчелниот полен е агломерат на полен што го собирале од растенијата и го преработувале пчелите, а се нарекувал семоќна нутриционистичка храна, концентриран природен магацин за лекови, кој се зема орално козметички, концент...